• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım kir çöz içti

büyük geçmiş olsun canım ,okurken kendim yaşamışcasına hissettim gözlerim doldu..

ayy cnm cok gecmiş olsun allah bir daha yaşatmasın allah aileni ve seni tün kazalardan korusun cnmmm

canıııım çok geçmiş olsun,çok şükür ki bir şey olmamış.okurken agladım.RABBİM bebeklerimizi korusun.ay öbür bebegede üzüldüm ya,inşaallah şifasını verir RABBİM.ev hanımlıgı ve annelik bir arada olunca gerçekten çok ama çok zorlanıyoruz.hepimiz zaman zaman hem iş yapmaya çalışıyoruz hem de kuzucuklarımıza bakmaya gayret gosterıyoruz,kah elektrık supurgesının etrafında bebeklerımız,kah bır kolumuzda onlar ocak başında yemek karıştırıyoruz derken kaşla goz arasında ıhmallerımız oluyor.aman kızlar bu yazı hepımıze ders olsun!!!bırakalım bir çeşit az yemegımız olsun,ya da lavabomuz o gun ovulmasın ama kuzucuklarımıza bakalım.sonra hem vıcdan azabı hem de başta babaların suçlaması aman aman MAAZALLAH.hepımıze kolay gelsın.RABBİM yardımcımız olsun.

çok geçmiş olsun allah kızını sana bağışlamış küçücük midesine iiki bişi olmamış

nilgüncüm bu olayı topikte paylaşmıştın sanırım ben burayı yeni gördüm demek içtiği madde kir çözdü allah korumuş canım gizoşu rabbim bir daha yaşatmasın böyle şeyler allaha emanet tüm yavrularımız öpüyorum kuzularınıda senide:teselli:

:Saruboceq:Çok geçmiş olsun canım, ne kadar dıkkat etsekte böyle kazalar oluyor işte. İnşallah bırdaha yaşamazsınız böyle şeyler..

başlığı okuyunca inanın irkildim.çocuk dedimmi akan sular duruyor bende, çok geçmiş olsun biz anneler çok dikkat etmemiz gerekiyor böyle konularda, aman allah hiç bir anneye böyle korkular yaşatmasın.

Çok dikkat etmek lazım..
Tabii kimse istemez ama temizliğe dalıp da, kimyasal maddeleri çocuğun erişebileceği yerlerde bırakmamayı da öğrenmeliyiz..

Ben, çocuk aklı erene kadar deterjanların vs. durduğu dolapların kulplarını iple bağlamıştım çünkü yerini bilip gidip açıyordu, temizlik vs. durumlarında da zaten dokunması mümkün değildi, yaklaşacağı yerde asla bırakmadım..

Anne baba olarak bu konularda çok dikkat etmek lazım..Hastaneler, bu şekilde kimyasal madde zehirlenmesi yaşayan çocuklarla dolu..

Allahtan bir şey olmamış, tamamen sizin hatanız çünkü, ömür boyu vicdan azabı duyulacak bir konu..

geçmiş olsun tekrar.

Ben de küçükken çamaşır suyu dikmişim tepeme.. Annem çıldırmış tabi korkudan ama bir şey olmamış Allah'tan.. Geçmiş olsun size de ucuz atlatmışsınız a.s.

çok geçmiş olsun arkadaşım. çocukları takip etmek çok zor speedy gonzales gibiler. ama aklınızda olsun bu tür vakalar çok fazla oluyor. genellikle su şisesine koyulan açık detarjanlar ve çamaşır sularını çocuklar su zannedip içiyorlarmış. size tavsiyem açık detarjanlarınızı su şişelerine koymayın.

çocuğunuzla beraber sağlıklı günler diliyorum size de

Back