• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım kir çöz içti

Çok buyuk gecmıs olsun.Baslıgı gorunce hemen yazdıklarını sondan basladım okumaya.Allah korusun kotu bısey mı acaba sonucu dıye.Boyle sonlanması sevındırıcı.Allahım herkesın cocugunu korusun.

çok geçmiş osun bundan 10 gün öncede yegenimin kızının elleri sobadan yandı 1 hafta hastanede yattılar şimdi doktorlar bacaklarından deri alıp yapıştıracaklar 2ci derece yanmış yavrum çok acı çekiyor.annesi bir tarafta aglıyor çocuk bir tarafta ne yapacagımızı şaşırdık elleri bileklerine kadar sarılı allah yardımcımız olsun hep dua ediyoruz.

cok geçmiş olsun alah acıl şifalar versin
hastanedeyken neler gördüm hepsi bebek aglıyorlar acı cekiyorlar alah korusun tüm bebekleri
bi, anneniin en kötü agnı

benim kızım emeklerken cok giderdi sobaya kaşla göz arası yapışırdı eleri yanardı kuzumun sobayı acsan bi dert acmasan her yaşı na dikkat gerekiyor :emir_bebek::emir_bebek:

yorum yazan ve iyi dilekleriniz için cok teşekürler inanın cok üzüldüm kızıma hala etkisindeyim aklıma geliyor gözlerim doluyor bide kötü birşey olsaydı düşünmek bile istemiyorum

Çok ama çok geçmiş olsun..
Hepimiz insanız, herkesin başına gelebilir, sana destek olacaklarına kızmışlar..
Çok yadırgadım, o anda sana destek çıkmalılardı..

Neyse Allah'a şükür bir şey olmamış canım,sanırım çok az içmiş zaten..
Tekrar geçmiş olsun,bundan sonra daha dikkatli olursuna.s.

nasıl üzülerek okudum anlatamam. hepimiz olaganüstü dikkatli olmalıyız. öyle eleri çabuk ki bebeklerin kaşla göz arası halediveriyorlar. Hepimizin yavruları Allaha emanet. geçmiş olsun. küçük yaramaza sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

Çok ama çok geçmiş olsun..
Hepimiz insanız, herkesin başına gelebilir, sana destek olacaklarına kızmışlar..
Çok yadırgadım, o anda sana destek çıkmalılardı..

Neyse Allah'a şükür bir şey olmamış canım,sanırım çok az içmiş zaten..
Tekrar geçmiş olsun,bundan sonra daha dikkatli olursuna.s.
[/QUOTE
saol canım içtiginden emin degildim zaten tadını beyenmedigi şeyi cıkarır azında ondan tukurmeye başladı migdesi bulandı bende tadına bakmıştım cıkaracaktım az kalsın fazla etkli bi maddede degilmiş sanırımki yanma falan olmadı cokkkkkkk şükürrrrrrrrrr

çok geçmiş olsun arkadaşım verilmiş sadakanız varmış
işte çocuk ne yapacaz
veya ne yapacakları belli değil be canısı rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
şimdiye kadar benimde başıma gelmedi bu tür olaylar inşallahta olmaz
cici agüzel anneler dikkat edelim afacanlarımıza
tekrar geçmiş olsun
şu diğer insanlarıda anlamıyom yani hemen suçlu ederler biz anneleri

çocukların ne yapacağı hiç belli olmuyor....Dün benim oğlumda çantamdan el temizleme jeli alıp tadına bakmış.,öksürüyor,kusmaya çalışıyor....
Çok dikkat etmeliyiz....Geçmiş olsun rabbim beterlerinden korusun.....

başlıgı görünce inanamadım çok çok geçmiş olsun:1hug:
allah birdaha böyle korkular yaşatmasın yaşadıgın sıkıntıyı tahmin edebiliyorum zaten sen kahrolmuşsun bide eşin ve ailesinin insanların sözleri bakışları çok zor bi anne için .
çok geçmiş olsuna.s.

gerçekten büyük geçmiş olsun...
bu yaşlarda çok ama çok dikkat etmeniz gerekir..
mümkün olduğu kadar,ona zarar verecek şeylerin
ortada bulunmaması lazım...
Allah korusun,anlık bir hata,kötü sonuçlar doğurabilir..
tekrar geçmiş olsun cimcimeye....
sevgiler...

çok çok geçmiş olsun allaha şükürki bu kadarla kurtulmuşsunuz, sanırım bebeğiniz sıvıyı yutmadan ağzından çıkarmış. yutsaydı bütün yemek borusu yanıp yapışırdı. çok dikkat etsenizde bazen böyle şeyleri engelleyemiyorsunuz. eşinizin ve ailenizin sizi suçlaması da o anki üzüntü ve korkularındandır. eminim onlarda sizi gerçekten suçlamıyordur. artık kafanıza takmayın. ama bundan sonra aklınızda olsun. demekki bebeğiniz büyümüş ve bu tarz şeyleri tek başına yapabiliyor artık annesi.

Back