kızım kir çöz içti

ayy allahım çok büyük geçmiş olsun canım....
Allah korumuş gerçektenn...
çocuk işte kaşla göz arasında neler yapıyorlar...
Allah bir daha yaşatmasın inş....

Çok büyük geçmiş olsun....İyiki çok panik yapıp ne yapacağını şaşıran biri değlmişsinizde hemen müdahele etmişsiniz ve hemen farketmişsiniz..Ahhh bu minikler,kaşla göz arası denen zamanı çok iyi kolluyorlar,hemen harekete geçiyorlar valla....Rabbim korumuş,çok şükür bir şey çıkmamış...
Hangi anne yavrusunun başına böyle bir şey gelsin isterki,takmayın siz kimseyi,boşverin...

Tekrar geçmiş olsun,Rabbim muhafaza etsin....

cok buyuk gecmıs olsun..:teselli:
bır an senın yerıne koydum kendımı gozlerım doldu..senağlama
ne zordur kımbılır..
Rabbım bır daha yasatmasın..
melegınızle saglıklı gunler dılıyorum..

gecmis olsun,
cocuklar kas göz arasinda yapiyor yapacagini,ucuz atlasmissiniz yinede.

tatarım çok çok çok geçmiş olsun...
okurken bile ne kadar kötü oldum..yaşaması ne kadar zor...
şükür ki geçmiş...
allahım bbi daha yaşatmasın ve bu hepimize ders olsun

Tatarım canım, yeni gördüm, çok geçmiş olsun. Dikkat etmemiz lazım, gittikçe tehlikeli şeyler yapmaya başladı bizim ufaklıklar. Biz evde banyo duvarına bi raf yaptıki tüm temizlik malzemeleri orda. Herşeyi merak ediyolar, temizlik yaparken çok dikkat etmemiz lazım özellikle. Allah korumuş Gizoşu, geçmiş olsun canım...

ayy çok geçmiş olsun ya bu tarz şeylerden her zaman çok ama çok korkmuşumdur.
çok şükür allahım evladını sana bağışlamış.

canım çok geçmiş olsun.seni o kadar iyi anlıyorumki benim kızımda küçükken kendi kullandığı diş haplarının kutusunu bulup hepsini yutmuştu.Ben fark edene kadar da iş işten geçmişti midesini yıkayıp 1 gece hastanede tutmuşlardı bizi.Hastene polisine ifade vermiştik eşimle eşime benden şikayetçi olup olmadığını sormuşlardı.Yani kızıma özellikle içirmiş olabileceğimi ima etmişler.Eşim de dalga geçmişti benimle bana dua et diye.Şimdi gülüp geçiyoruz ama o gün ve gece çok kötüydü çocuğun için korkuyorsun kendini suçluyorsun.Allah kimseye yaşatmasın yarabbim çok geçmiş olsun canım.

cok gecmis olsun. allah koruyor iste meleklerimizi. benim oglumda birdefasindamürekkep icmisti, yerde dolmakalem kartusu bulmus disleriyle patlatmis, ay nasildi yahertarafi masmaviydi ben acili falan aradim bana bisey olmaz korkmayin dediler.iste yaramaz bunlar cok yaramazlar:))

vala ne yapacakları belli olmuyorlar amaa yinede dikkat lazım benim 2 bebegim bide oglumda hiç byle şeyler görmedik merak etmezdi bu kız varya cok becerikli valla bi gördügünü hemen yapmaya calışıyoır tam zamanı dmekki alah korusun bebişlerimiğzi evlatlarımızı

sizede cok gecmişolsu gercekten cok kötü bidurum heleki polise ifade varya nasıl kıyarım ki ben evladıma zor bulmuşum zaman kötü demekkiki yapanlar varmışki soruyorlar
alah beterinden korusun canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Tatarım çok ama çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakası varmış gizoşun,allah ım bir daha yaşatmasın inşaallah,Allaha emanet bütün kuzular.

tatarım ayrıntısını bilmiyordum, çok üzüldüm.allahım korumuş gizemimi. çok şükür diyorum.
çok geçmiş olsun
ah ahh gzimeimi yaramaz zilli seni.
bundan sonra neymiş herşey tepedeymiş

çok çok geçmiş olsun.Allah'ım yavrularımızın hepsini görünür görünmez bütün kazalardan belalardan korusun.çocuklarımız Allah'a emanet olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…