kızım kir çöz içti

tatarxixm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2006
1.282
3
116
48
İstanbul
pazartesi, gunu temizlik yapmak için işe koyuldum ben koltukları siliyordum kızımda fincanlarıyla oynuyordu kirçöz benim yanımdayken arkamı dönmemle almış kapagını aralık bırakmışım o da fincana dökmüş bende fark etmedim
elinden aldım yuksege koydum ben yine bi hışınla koltukları siliyorum bi baktım kız tükürmeye başladı ne oldu filan derken elindeki fincanı gördüm bi baktım içinde kirçöz var tadına baktım hemen azını yıkadım öksürmeye başladı ve kustu normalde kusmaması gerekiyormuş
kusunca ben panik oldum hemen eşimi aradım hastaneye gittik özel hastane bakmadan bizi devlet hastanesini gimemizi söyledi apartopar gittik ordada muaye ne ettiler fakan endiskopi cekkilmesi gererk dediler bu yuzden bizi capaya ya yolladılar biz arabayla o hastane bu hastane geziyoz trafik cabası vakit kaybı neyse traik cok olunca bende eşime bakırköye gidelim dedim ordaki muayenede ne içtigini sordular hakınızda soruşturma yapıldımı diye sordular ben cok kortum neyse bizi ambulasla şişli etfal hastanesine yololadılar 3 gun kızım ac susuz kaldı yemek dahi yemedi diger bebekler mama yerken kızı mama diye agladı su istedi ben iki gözü iki ceşme eşim ayrı kızıyor ailem ayrı benim piskolajjımi bozdı-ular
neyseki tahliler temiz cıktı bizde hastaneden cıktık alah kimseye yaşatmasın cok kötü bir durum dun eve geldigimizde kızımı besledim mama diye aglaması yokmu ben yine agladım alahıma şükürler olsunnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun sen istermiydin böle olsun biranlık olan bişey böle şeyler olcağında önüne geçilmezki bununla kurtuldun şükür allah birdaha yaşatmasın

artık dikkat ettt canımmm yüksek yerler bırakk kuzu onlar canım yaaa

yerim ben onun mam diyen dillerini

canım cok gecmiş olsun :1hug:
rabbim bir daha yasatmasın :Saruboceq:

saolun kızalr benim 2 cocugum ikiside ayrı oglumdan hiç böyle şeyler yaşamadım kızım cok yaramaz buyutmek zor şu anda kucagım beraber yazıyoz canım kızım benim iyiki varsın alaha seni kötülüklerden korusunn

Çok büyük geçmiş olsun. Allah yüzünüze gülmüş gerçekten... Benim de en büyük korkularımdan biridir, evladımın es kazara temizlik maddelerini içmesi... Anne baba olmak çok zor....
temizlikti, bulaşıktı, çamaşırdı derken bazen dalgınlıkla unutabiliyoruz çocukları....
Allah bir daha yaşatmasın.... Gerçekten çocuklarımız Allah'a emanet....
:Saruboceq:

alahtan sert bi madde degildi bi vaka daha gelmişti gece vakti kadın mutfaktayken por cöz içmiş bebek onunda entiskopi cekildi midesi yanmış bebegin agız yoluyla beslenmicekmiş
hep seviniyorum kızımda bi sorun yok diye hemde diger bebege üzülüyorum alah acil şifalar verir inşalah d,iger bebegede

off büyük geçmiş olsunn... okurken gözlerim doldu benim kızımda küçükken çok korkardım böyle şeylerden.. Allah bir daha yaşatmasın..

çok korktum okurken sonunda kötü bişey yazıyomu diye..çokşükür ki iyiymiş yawrunuz..büyük geçmiş olsun...

çok geçmiş osun bundan 10 gün öncede yegenimin kızının elleri sobadan yandı 1 hafta hastanede yattılar şimdi doktorlar bacaklarından deri alıp yapıştıracaklar 2ci derece yanmış yavrum çok acı çekiyor.annesi bir tarafta aglıyor çocuk bir tarafta ne yapacagımızı şaşırdık elleri bileklerine kadar sarılı allah yardımcımız olsun hep dua ediyoruz.

Cok gecmıs olsun tatarım....................... Cok uzuldum ya..

Bir annenin başına gelebilçek en kötü olarlardanbiri inan okurken çok üzüldüm ALLAH kormuşta kızına bişey olmamış ama evdekileride kızdım neden senin üstüne geliyorlarki yazık sana neler çektin kim bilir çok geçmiş olsun canım ama yine senin dualrın kurtarmıştır eminim üzme kendini boşver milleti :teselli: :teselli:

ay caım çok gecmış olsun sankı efeye bışey olmuş gıbı okudum yazını yuregımız hıç dayanmıyor hemen oglumun aglama seslerı gelıyor kulagıma kotu oluyorum

çok çok geçmiş olsun...Allah korumuş resmen..
ama lütfen daha dikkatli olun lütfen.
çocuklar yapmaz dediğimiz her şeyi yapıyorlar.
ailenizede kızmayın.üzerinize gelmeleri sizi bunaltıyor olabilir ama bide onların gözünden bakın.
o kirçözün 18 aylık bebeğin yanında kapağı açık şekilde ne işi var diye düşünüp kızıyorlardır.
neyseki Allah esirgemiş.beterinden korusun...
çok geçmiş olsun...

ay kıyamam yaa...resmen yüreğim parçalandı yemin ederimmsenağlama
Allah yatdımcınız olsun...ilaç falan acısını dindirmiyomuusenağlama

çok geçmiş olsunna.s.
şükürler olsun ki tahliller temiz çıkmıss ..
Allah kimseye başka acı vermesin :Saruboceq::Saruboceq:

Ayy daha çocuk kıyamam nasıl dayanır o acıya :1no2:
rabbim acil şifalar versin ailesinede dayanma gücü..:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…