benim kızımda 14 aylık 8100 gram 73 cm
ben bir haftadır balık yağı veriyorum sabah iştahı açıldı gibi bende kızımı hacettepe metobolizma ve bağışıklık bölümüne götürüyorum kızım 3400 doğdu ben 168 babası 185 boyunda likit içecekler ve tozlar verdiler hiç birini içmedi ama bu balık yağını sevdi portakallı
6.ayından beri kilo alamıyor 8 ayda 2 kilo bile alamadı herkes bir yorum yapıyor gezmeye bile gitmek istemiyorum
Benim kızım 12 aylık yemiyor asla kahvaltı yaptıramadım ağlıyor yumurta ağzına sürmedi sadece pilav makarnakilo kaybetti dişler de çıktı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm. Ben Eskişehirde goturdum kizimi. Bizim tahlillerde temiz cikti. Tabi bu sevindirici. Fakat kilo alimi hala yok. Sizde baya yazifmissiniz. Benimde canimi kucaklarina aldiklari zaman sıkıyorlar. Kuşkadarmış diyorlar. Tepem atıyo. Benim kızımın iştahı acildi. Hatta 400 gr almisti. Ama tatile gittik. Orda bisey yemedi ve aldigi 400 gr mi verdi. Saka gibi degilmi. Bizim doktorumuzda 3 ay sonraya cagirdi.boy kilo takibi yapilcak. Boy kisaligimiz erken dogumdan kaynaklaniyor. Kili ise hem istahsizlik, hem metebolizma, hemde asiri hareketlilik. Biz zayifiz ama sukur saglikliyiz.Allah sabir versin sana canim benim de oglum 2300 gram 45 cm dogdu. Su an 38 aylik 91cm 10500 gram. Endokrin takibinde bi dunya test yapildi bi sey cikmadi, agustosta yine kontrol var. Her alti ayda gormek istiyor doktorumuz. Ben istanbulda hizmet hastanesine gidiyorum sen nerdesin. Bu surec geviyor bir sekilde de ben artik en cok insanlarin tavrindan yoruldum. Gecen ay kardesimin dugunundegelin almada arabadan indim bi bayan geldi yanima adimi sordu oglumun yasini sorduve hemen konuya girdi bana bi recete yazdi ! Sut iciyor mu diyesordu ben de az iciyor dedim ki alti ay oncesinekadar cokiciyordu ama artik doktorumuz okadar sut vermememgerektigini soyledi, neymis efendim doktorlar eskilerden daha mi iyi biliyormus.... yani dugun arasinda bile ,lafi soyluyorlar.
Kilo alması için muhallebiler yedirebilirsin18 aylık kızım 6.300 gram.Bir türlü kilo aldıramıyorum.Boyu kısa (70 cm) ve kendi minik olduğundan çok zayıf durmuyor ama sonuçta kilo almıyor.Ayda 100 ya da 200 gram alırsa seviniyoruz
Evet iştahlı bir bebek değil ama tamamen yemiyor da diyemem.Örneğin sabah sütlenmiş 10 adet cicibebe , bir ceviz , bir bıldırcın yumurtası sarısı (tavuk yumurtası sarısı büyük , bitiremiyor diye bıldırcın tercihim) bir kaşık balıkyağı karması yiyor.öğle uykusu öncesi ortalama 60 cc aptamil içip uyuyor.Kalkınca bir kocaman kase çorba (mesela içine balık kırıntıları ya da kaşar peynir rendesi katılmış ya da et suyuyla pişmiş tarhana) , akşam yine bir kase çorba yiyor.Yatmadan önce yine Aptamil içip sabaha kadar birşey yemiyor.Öğün sayısı 3 ü geçemediğinden kuvvetli besinler vermeye çalışıyorum.Doktorumuz yeterli dedi.Ama kızım kilo alamıyor.
Bizim sorunumuz hormonal.Büyüme hormonları yeterli salgılanmadığından yemiyor , yese de yaramıyor.Ben merak ettim kızım gibi başka bebek var mı ?
Merhaba bebeginizin su anki kilosu nedir cok uzun zaman olmus yazali benim kizimda ayni durumda cevaplarsaniz sevinirimyemeyen çocuk çoookkkk zor ne denesende yine yemez bizim yapmadığımız düşünüyolar yok onu yap yer bunu yap yer ama yemeyen çocuk yemiyor işte 26 aylık oğlum 10.5 kilo 12-13 kilo olması gerekirken
o dediğiniz mamadan bende kullandim 1 yıl ama hiç işe yaramadi çocuğun iştahını kapatıyor onu içince zaten bişey geçiremezsin ben kendi kararımla 1 ay oldu vermiyorum raporum var almıyorum köy sütü vermeye başladım geceleriinşallah faydasını görürsünüz.biz o bahsettiğiniz iştah açan alerji şurubunu 10 gün kadar kullandık.Bizde pek işe yaramadı.Uzun süre kullanılmasını önermiyorlar zaten.Şuanda sadece pediasure kullanıyoruz.Acaba size niye ondan vermedi profitar verdi.Daha mı iyi acaba???
Endokrin bölümüne görürdünüz mü bizde aynı ölçülerdeyiz gidiyoruz altı ayda bir kontrol ediliyorKızım 24 aylık. Bugünkü ölçümümüz
Boy 81cm
Kilo 9.5
Delireceğim yakındır
Doktorunuz hormon salgılanmama durumuna ne dedi peki? Çözümü yokmuymus? Ve neden cicibebe Aptamil gibi gereksiz şeyler veriyorsunuz? Ve neden hem öğlen hem de akşam çorba içiyor? Yemek köfte et baklagil vermiyor musunuz18 aylık kızım 6.300 gram.Bir türlü kilo aldıramıyorum.Boyu kısa (70 cm) ve kendi minik olduğundan çok zayıf durmuyor ama sonuçta kilo almıyor.Ayda 100 ya da 200 gram alırsa seviniyoruz
Evet iştahlı bir bebek değil ama tamamen yemiyor da diyemem.Örneğin sabah sütlenmiş 10 adet cicibebe , bir ceviz , bir bıldırcın yumurtası sarısı (tavuk yumurtası sarısı büyük , bitiremiyor diye bıldırcın tercihim) bir kaşık balıkyağı karması yiyor.öğle uykusu öncesi ortalama 60 cc aptamil içip uyuyor.Kalkınca bir kocaman kase çorba (mesela içine balık kırıntıları ya da kaşar peynir rendesi katılmış ya da et suyuyla pişmiş tarhana) , akşam yine bir kase çorba yiyor.Yatmadan önce yine Aptamil içip sabaha kadar birşey yemiyor.Öğün sayısı 3 ü geçemediğinden kuvvetli besinler vermeye çalışıyorum.Doktorumuz yeterli dedi.Ama kızım kilo alamıyor.
Bizim sorunumuz hormonal.Büyüme hormonları yeterli salgılanmadığından yemiyor , yese de yaramıyor.Ben merak ettim kızım gibi başka bebek var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?