Merhabalar ben doğum yapalı henüz 14 gün oldu kızım 14 günlük bugün işitme testi yapıldı ama kaldı denildi yarın başka bir hastaneye gidicez daha üst işitme cihazıyla ölçüm yapilacakmis işitme testinden kalipta sonradan güzel haberler alan varmı aranızda çok kötüyüm
Allah şifa versin canım canını sıkma ..benimkini doğduğu gün yaptılar sağ kulağından yanıt alamadık dediler kulağı ıslak olabilir bi ara tekrar getirin dediler ama maşallah en ufak seslere dahi hemen gözünü acıyor duymasa uyur irkilmez heralde diye düşünüyorum ....hersey Allahtan canım sende içini ferah tut Allaha emanet ol ...
Ya bizimde doğduğu gün yapılmıştı ilkinde geçemedi aynı gün akşamı tekrar yapıldı çok şükür geçti bazen kulakta su oluyo pislik oluyor ne bileyim testi yaparken uyanikmiydi mesela çok hareketlimiydi bunlar etkiliyor bildiğim kadarıyla ben ikinci oğlum kuvezde kaldığı için 2 aylikti goturdugumde özellikle uyutupta goturmustm. Hemsiler iyiki uyuyor demişlerdi umarım sağlıklı sonuçlar alırsın olumlu düşün
Böyle bir vakıa bende duydum, içiniz rahatlasın diye yorum yazma gereği hissettim. İşitme testini geçemediği için duymuyor denilen bir bebegin gayet de iyi duyduğu anlaşılmış biraz büyüyünce, bunu daha yeni anlattı yakinen bilen bir arkadaşım .
Biz de yeni dogdugunda yani haftasinda gitmistik gecemedi testi bi zaman sonra tekrar goturduk gecti.
Seni anliyorum. Ben kendim farketmistim duymadigini cok korkuyordum testi de gecemeyince hastanede baslamistim aglamaya. Sonra ikinci testi gecti yinede icim rahat degildi ama bebisimin zamanla duymaya basladigini farkettim icim rahatladi.. simdi de ufacik seste uyaniyor :)))
Canım hiç korkma, benim yeğenime kaç doktor duymuyor dedi ama bebek her sese tepki veriyordu en sonunda bir doktora daha götürdüler ve doktor bu çocuğun hiç birşeyi yok duyuyor dedi, yani tek bir testle kalmayın lütfen, tabi herşey Allahtan ama hemen pes etmeyin.
Kız o testler de sorun var,kaç yaşındayım,duymuyorum,mıllet öle dıyor,en klas teste gırdım yüzde yüz çıktı,sıradan ıkı teste gırdım,bırınde çok sorun çıktı,bırınde orta sorun çıktı,hangısıne ınananyım bılemedım
Yenıden ne zamn detaylıya gırecek yada gırdı. Mı sonucunuzu merak ettım. Benım kızımada yanıt alınamadı dendı çünkü. Ama o gunden berıdır kulagından kir gelıyo ve seslrre irkiliyor. Zatn o ölçüm en kısık ses üzerınden yapılıyomuş bilginize..