kızım isis oğlum veleciraptor

mihri44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
34
0
43
benim için kızım isis en önemlisi oğlum yeni geldi ama kızım bi başka kızım 2.5 yaşında oğlum 5 aylık:nazar::nazar: aman nazar değmesin:smiley-cool:
kızım isis

Eklentiler

• $12.JPG
    $12.JPG
    82,7 KB · Görüntüleme: 69
Çok asil duruşlu ya çok tatlı, bakışlarda bile asalet var, Allah uzun ömürler versin ikisinedea.s.

ayhhhh bu ne şeker şeeeyy.... köpeklere bayılıyorum yaaaaa hani ogluşş yok ama ??

Çok güzelmiş,valla tam bir çizgi film kahramanı havası gördüm ben bilmiş bilmiş bakıyor:smiley-cool:

Maşallah,uzun sağlıklı ömürler dilerim:nazar:

maaşallah ya harika ben netteki köpekler haricinde gerçek hayatta böyle bir pittbull la hiç karşılaşmadım.pittbull diyorum ama resimden öyle geldi bana pitbull değil mi?yoksa danua falan mı? tam anlayamadım :) birlikte uzun ömürler dilerim

Son düzenleme:
pitbull ama ınan pıtbulla bı alakası yok hatta you tube acabılenınız var ise sosyal pitbull yazın benim kızımın 1 yaşındaki cocukla kesme şeker oyununu izleyin inanamazsın.çoçuk şekeri avcuna alıyor isise uzatıyorisi şekeri yemiyor ve çoçugun avcunu burnuyla kapatıp al ver oynuyorlar.benim kızım 1.5sene evin içinde yetişti ve cekirdek bile cıtlatıp kabugunu bende bırakıyor ve içini yiyor.veterinelim bile bu kendini insan sanıyor diyor.şimdi gebe arkadaşlar torunlarım olucak mayıs sonunda hihoyyyt

tahmin edebiliyorum bizim pera da rottweiler olmasına rağmen çok uysal insancıl insanlar pitt ya da rott deyince ürküyorlar fakat hiç de öyle olmuyor yani aslında yetiştirme tarzı çok önemli yavrular doğsun hayrılısıyla da fotolarına bakalım ya bayılıyorum yavru köpeklere çekirdek yeme olayı da çok iyi ya sositososito

X