Bebek İkinci El kizim icin ozel gun elbisesi ariyorum

$IMAG0402.jpg $IMAG0390.jpg $IMAG0389.jpg Eki Görüntüle 1098292

Merhaba bende bunlar var düşünürseniz bu elbise sayılı giyildi ve içine pembe kadife gömlekle çok cici oluyor takım değil ama bütünmüş gibi oluyor içine giyince:34:

ikiside toz pembe fotolardan net çıkmadı

Ayakkabılarda 19-20 numaraya uygun
Eki Görüntüle 1098293

gömlek elbise ve ayakkabılar takım halinde 25 tl

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1098289 Eki Görüntüle 1098290 Eki Görüntüle 1098291 Eki Görüntüle 1098292

Merhaba bende bunlar var düşünürseniz bu elbise sayılı giyildi ve içine pembe kadife gömlekle çok cici oluyor takım değil ama bütünmüş gibi oluyor içine giyince:34:

ikiside toz pembe fotolardan net çıkmadı

Ayakkabılarda 19-20 numaraya uygun
Eki Görüntüle 1098293

gömlek elbise ve ayakkabılar takım halinde 25 tl

merhaba kaç aylık bebekler için kışlık mı yazlık mı

lu
Kizlar merhaba alti aylik bir kizim var abisinin sunnetinde giyebilecegi sade ve guzel, temiz bir elbise ariyorum elinde olan varmi acaba :)

canım merhaba kıyafetler süper fiyatlar süper konusunada bir bak istersen çok güzel elbiseler var beyaz örme elbise var şapkasıyla takım ben mevlutte giydirmiştim bebeklere çok güzel yakışıyor o takım kot elbise var oda favorilerimden

merhaba kaç aylık bebekler için kışlık mı yazlık mı

Elbise 1 yaş gömlek 9-12 ay ama ikiside 9-12 arası olur
Elbise mevsimlik içine gömlekle kışın gömleksizde yazın giydirilebilir
Ayı uyuyorsa kaçırmayın ikiside yen gibi ve çok cici duruyor eteği iki katlı içten hafif kabarık duruyor

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399540261.080918.jpg
Kizim 1 yas dogumgununde giydi 1 kez..yalniz boyu uzunsa bebeginizin olabilir..biraz 1 yasa gore buyuk cunku...

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back