Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar merhaba alti aylik bir kizim var abisinin sunnetinde giyebilecegi sade ve guzel, temiz bir elbise ariyorum elinde olan varmi acaba :)
Kizlar merhaba alti aylik bir kizim var abisinin sunnetinde giyebilecegi sade ve guzel, temiz bir elbise ariyorum elinde olan varmi acaba :)
Bende bi elbise war 74cm yaziyo buyuk gelirni bilmem ama isterseniz eklerim resmini
tesekkur ederim canım ama bendekininde rengi benziyor badinin modeli farklı sadece :)
canım guzelmış boyle bırsey arıyorum ama kolları uzun olsaydı keske fiyatı ne kadar acaba
10tl canm icinden uzun kollu giydirebilirmisin bilmem de gusel oluyodu
Tamam canm aklinda bulunsunaklımda bulunsun canım bulamazsam begendım cunku sadece kol ve yakası cok acık havalarda soguk :) bulamazsam dedıgın gıbı badıyle de olur
aklımda bulunsun canım bulamazsam begendım cunku sadece kol ve yakası cok acık havalarda soguk :) bulamazsam dedıgın gıbı badıyle de olur
Canim benim kizimin 1 yas gununde giydigi elbisesi var..ici uzun kollu jile..fotosunu cekip koyarim cocuklar uyuyunca..
tamam canım bekliyorum
gelinliğin bedeni nedir cok guzelmişıstersen gonderebılırım bırkac foto
13-18 ay oluyorgelinliğin bedeni nedir cok guzelmiş
13-18 ay oluyor