• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Kızım için ördüğüm oyuncaklar...

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

XSXimal

Üzeni yolla... Salla...
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
2.082
9
641
Çanakkale
Bunlarda benim kızım için ördüğüm oyuncaklar, kendi el emeklerimiz bölümünde "Kızım için ördüklerimiz" başlığı adı altında kaldığı için burada da tekrar verip, sizlere fikir olsun dedim.
Ördüğüm oyuncakların fotoğraflarını ekledim yapılışının ayrıntılarını görmek için verdiğim linke tıklamanız yeterli...

slayt5gy0.jpg

Kablumbağanın yapılışı içinburaya tıklayın
t6gj6.jpg

Tavşanın yapılışı içinburaya tıklayın
salyangozip6.jpg

Salyangozun yapılışı içinburaya tıklayın

Hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık kaplumbağadan bizde yapıcaz ama yapılışını açamadık

KK bazen yavaş açılıyor, ondan açılmamış olabilir canım.
Ben az önce denedim açılıyor. Ama yine açılmazsa bloğuma bakabilirsin canım.
(Bloglarda da düzenleme varmış bazen o da açılmıyor.)
benneyaptımki

Serpilcim beğenmene çok sevindim.
Ama 2 yaşında bir kızım var onunla ilgilenmek fazla vakit bulamacağımı düşünüyorum.
Ören bayan bölümüne bakabilirsin bu işleri yapan arkadaşlar muhakkak vardır.
Bu arada tlf ve mail adresi vermek yasak bölüm mod.larından uyarı almadan sanırım silsen iyi olacak.
Bu linki inceleyebilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz-f363/index.html ören arkadaşlar çok, yada ören birilerini aramak için yeni konu açabilirsin.
Yardımcı olamadım kusura bakma arkadaşım. a.s.

çok güzeller. ben de yapmak istiyorum oğluma. içine koyduğunuz elyafları nereden alıyorsunuz? ben internette araştırdım ama bulamadım :(

Back