- 14 Kasım 2009
- 477
- 182
- Konu Sahibi Nazlican333
Kızım bu yıl lgs ye girdi.Ama yerleşecek kadar bir puan alamadı. Obp si de 81.Bu puan ile bir yere yerlesir diye dusundum ama bu sene liseler cok yuksek puanla kapatti.Ben de ilk iki nakil döneminde tercih yaptım fakat obp'si de düşük olduğu için istediğimiz okula yerleşemedi. 3 nakillerde de okul kalmadığı için mecburen istemediğimiz Kız Meslek Lisesine yerleştirmek zorunda kaldım.Kızım da şu anda bu okula gitmek istemiyor Ben oraya gitmek istemiyorum diyor.Özel okula da verme şansım yok.Bircok kişi ile görüştüm ama hiç kimse hiçbir şey yapamıyoruz sistem üzerinden yürüyor obp ile gitmesi gerekiyor diyorlar. Nakilleri deniyorum ama kızımın puanı çok düşük olduğu için hiçbir şekilde olmuyor.Cok çaresiz kaldım inanın.Kızımın babası ile ayrıyız.Tek başıma onu büyütmeye çalışıyorum ama herseye karşı geliyor ve beni hiç dinlemiyor.Ne desem ikna edemiyorum.Dıs görünüşüne kafayı takmış durumda kaş aldırmak,saç boyatmak makyaj yapmak istiyor.Daha 14 yasinda.Cok çaresizim.Uzman desteği aldırmak istedim onu da istemedi.Kendimi çok çaresiz hissediyorum.