• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım için isim kararsızım

Sizce hangisi ?

• Ayşe Lina

• Hale

• Nil

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

rabis91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2020
17
14
3
33
Merhaba 19 haftalık hamileyim, inşallah bir kızım olacak 😌 isim konusunda çok karasızım. Fikirlere açığım..

Merhaba 19 haftalık hamileyim, inşallah bir kızım olacak 😌 isim konusunda çok karasızım. Fikirlere açığım..
Ozelden soyadinizi yazarsanız analiz yapip en uygun olanini soylerim. Ayşe Lina dolu bir isim ancak uydurma isimlerin koruyucusu olmazmis. Lina uydurma bir isim. Nil çok boş kaliyor soyadiniza bakmak lazim. Hale de guzel yine soyad ile degerlendirmek lazim.

Ozelden soyadinizi yazarsanız analiz yapip en uygun olanini soylerim. Ayşe Lina dolu bir isim ancak uydurma isimlerin koruyucusu olmazmis. Lina uydurma bir isim. Nil çok boş kaliyor soyadiniza bakmak lazim. Hale de guzel yine soyad ile degerlendirmek lazim.
Bu nedir ki🙄 Hamile değilim isim derdim yok ama ben konu sahibinden daha çok merak ettim sanırım😀

😳bende istesem🙈😮

Asla iki isim ve uzun isim koymayın, sınavlarda hep sorun oluyo
Bemim iki ismim var ve uzun

Keske nil koysalarmış

Zaten uxun ismi kodluyacam diye bütün heves gidiyor

Mesaj atabilirsiniz düşündüğünüz ad ve soyad seklinde. Doğmuş ise dogum tarihi de olsun. Kimlikte yazan degil gercekten dogdugu tarih. Isim resmiyette olan isim olacak. Mesela yanlislika rabiya yazildi ise bu sekilde soylemelisiniz.

Sadece lina,,bende bir kızım olsun asenat koyacağım adını inşallah...
Normalde o ismi koyarsan soyle derler bu ismi koyarsan boyle derler diyenlerden biri degilim. Ilk defa hayatimda boyle yorum yapmak istedim.

O ismi koyarsaniz asetat derler.. nereden duydunuz ilginc bir isim.

Normalde o ismi koyarsan soyle derler bu ismi koyarsan boyle derler diyenlerden biri degilim. Ilk defa hayatimda boyle yorum yapmak istedim.

O ismi koyarsaniz asetat derler.. nereden duydunuz ilginc bir isim.
Yusuf peygamberin hanımının adı asenat..eşimde bende çok etkilenmiştim duyunca ordan kaldı aklımda çıkmıyor...

Bende istesem bu analizden 🤭

Back