Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozelden soyadinizi yazarsanız analiz yapip en uygun olanini soylerim. Ayşe Lina dolu bir isim ancak uydurma isimlerin koruyucusu olmazmis. Lina uydurma bir isim. Nil çok boş kaliyor soyadiniza bakmak lazim. Hale de guzel yine soyad ile degerlendirmek lazim.Merhaba 19 haftalık hamileyim, inşallah bir kızım olacakisim konusunda çok karasızım. Fikirlere açığım..
Bu nedir kiOzelden soyadinizi yazarsanız analiz yapip en uygun olanini soylerim. Ayşe Lina dolu bir isim ancak uydurma isimlerin koruyucusu olmazmis. Lina uydurma bir isim. Nil çok boş kaliyor soyadiniza bakmak lazim. Hale de guzel yine soyad ile degerlendirmek lazim.
Ozelden soyadinizi yazarsanız analiz yapip en uygun olanini soylerim. Ayşe Lina dolu bir isim ancak uydurma isimlerin koruyucusu olmazmis. Lina uydurma bir isim. Nil çok boş kaliyor soyadiniza bakmak lazim. Hale de guzel yine soyad ile degerlendirmek lazim.
Harflerin denk geldiği gruplarla hesaplanan bir sey. Isim analizi yani. Olusacak karakter ozelligi eksik olacak yerine getirmesi gerekecek ozellikleri gibi.Bu nedir kiHamile değilim isim derdim yok ama ben konu sahibinden daha çok merak ettim sanırım
![]()
Mesaj atabilirsiniz düşündüğünüz ad ve soyad seklinde. Doğmuş ise dogum tarihi de olsun. Kimlikte yazan degil gercekten dogdugu tarih. Isim resmiyette olan isim olacak. Mesela yanlislika rabiya yazildi ise bu sekilde soylemelisiniz.bende istesem
![]()
Aaa çok ilgi çekici, siz miHarflerin denk geldiği gruplarla hesaplanan bir sey. Isim analizi yani. Olusacak karakter ozelligi eksik olacak yerine getirmesi gerekecek ozellikleri gibi.
Evet hobi gibi bir sey benim icin. Iş olarak yapmıyorum.Aaa çok ilgi çekici, siz mi
yapıyorsunuz bu analizi?
Size mesaj yazabilir miyim:)Evet hobi gibi bir sey benim icin. Iş olarak yapmıyorum.
Normalde o ismi koyarsan soyle derler bu ismi koyarsan boyle derler diyenlerden biri degilim. Ilk defa hayatimda boyle yorum yapmak istedim.Sadece lina,,bende bir kızım olsun asenat koyacağım adını inşallah...
Yusuf peygamberin hanımının adı asenat..eşimde bende çok etkilenmiştim duyunca ordan kaldı aklımda çıkmıyor...Normalde o ismi koyarsan soyle derler bu ismi koyarsan boyle derler diyenlerden biri degilim. Ilk defa hayatimda boyle yorum yapmak istedim.
O ismi koyarsaniz asetat derler.. nereden duydunuz ilginc bir isim.
Bende istesem bu analizdenOzelden soyadinizi yazarsanız analiz yapip en uygun olanini soylerim. Ayşe Lina dolu bir isim ancak uydurma isimlerin koruyucusu olmazmis. Lina uydurma bir isim. Nil çok boş kaliyor soyadiniza bakmak lazim. Hale de guzel yine soyad ile degerlendirmek lazim.