Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beste diye öğrencim var kitap defter getirmez,okuldan kaçar,çok mıy mıy,derste sürekli lavaboya gitmek ister,okula makyaj yapar,gerçekten o isimde tanıdığım kişiler etkiler beni,mesela Azralar kübralar elalar hep çalışkan oluyor. Damla tanıdığım var iyi bir insan.
Beste diye öğrencim var kitap defter getirmez,okuldan kaçar,çok mıy mıy,derste sürekli lavaboya gitmek ister,okula makyaj yapar,gerçekten o isimde tanıdığım kişiler etkiler beni,mesela Azralar kübralar elalar hep çalışkan oluyor. Damla tanıdığım var iyi bir insan.