- 24 Ocak 2013
- 66
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evde kendiniz mi sondayla beslediniz? son durumu nedir? ne kadar sürdü? nasıl alıştı ?Allah yardımcın olsun,öğreneceksin,alışacaksın.inşallah bir an önce emmeyi öğrenir.ihmal etme hergün emzirmeye çalış.bizim bebeğimizde uzun süre sondayla beslendi.
evet kendimiz besledik.emmeyi öğrenemedi.en son kaşıkla yemeye başlamıştı.evde kendiniz mi sondayla beslediniz? son durumu nedir? ne kadar sürdü? nasıl alıştı ?
ben o sondayı midesine nasıl indiricem allahım,çok korkuyorum kaşıkla olmaz dedi doktor tam yutamaz çıkarır ne kadar beslendiğini anlayamazsın kilo kaybeder dedi..evet kendimiz besledik.emmeyi öğrenemedi.en son kaşıkla yemeye başlamıştı.
şimdi çok küçük zaten sondayla beslemen lazım ki kilo alsın.yapacaksın,emin ol yapacaksın.Allah yardımcın olsun.ben o sondayı midesine nasıl indiricem allahım,çok korkuyorum kaşıkla olmaz dedi doktor tam yutamaz çıkarır ne kadar beslendiğini anlayamazsın kilo kaybeder dedi..
inşallah canım çok tşkederimmşimdi çok küçük zaten sondayla beslemen lazım ki kilo alsın.yapacaksın,emin ol yapacaksın.Allah yardımcın olsun.
sağlıkla büyüsün inşallah bebeğin canım.Allah size bağışlasın,diğer sorunlar inşallah çözülecek.inşallah canım çok tşkederimm