Tamam, haklisiniz, aslinda nedense ben de severim öyle ortaligi birbirine katmayi, vazgecemedim bu huyumdan. Ortada ciddi bir sorun yok yani...
Kizimda olan sey keyife keder. Sonucta tüm kuzucuklar saglikli olsun, insan baska ne ister ki?! Degil mi ama....
Sadece ilgisini nasil cekebilirim de, ne bileyim, biraz müzik duydugunda kipirdansin. Söyle uc bes cocuk gördügünde onlarla kossun, nasil desem söyle ici kaynasa, salincak gördügünde kosa kosa gitsin sallanmak istiyorum diye.....
Tüm diger 'yetenekleri' nasil desem, harfleri taniyabilmesi, dakikalarca puzzle oynamasi, konusmasi, yemesi icmesi vb seyler cok iyi... dedim ya o yönden hic sikayetim yok.
neden heyecan yok? ne yapmaliyim, nasil davranmaliyim? ben de müzik acip oyandigimda, hani onu da kaldirmiyorum, sadece dogal bir sürecmis, anneler oynar seklinde sunmaya calisiyorum, istemiyor oynamami.
Karekterini degistirmemin yolu yok mu yavv...
bencede sen allahtan cezanı istiyorsunn
madem kıpır kıpır olsun istiyorsunn fındık fıstık ceviz kuru üzüm yedir.. enerji veren yiyecekler yedir.. ben kuru gıdaları enerji versin diye yedirmiyorum gerçi sağlıklı besinler ya ondan yediriyorumm yedirincede hiç durmuyor yerinde.. arada çikolatada yesin çocuk bu arada yemelidee
belki yazdıklarım sizi üzebilir ama bence bir doktora götürün.otistik olabilir.otizm bir yelpaze gibi ve her çocukta bazı özellikleri görülebiliyor.ben de çocukken öyleymişim.şu yaşım geldi, hala depresif bir yapım var,eğlenmeyi sevmiyorum.üzüntülü insanlarla kendimi daha rahat hissediyorum.ben de sanırım bir tür otistiklik vardı ama ailem üzerinde durmadı.şimdi otizm çok yaygın.inşallah değildir ama yine de bir pedagoga gidin derim benTamam, haklisiniz, aslinda nedense ben de severim öyle ortaligi birbirine katmayi, vazgecemedim bu huyumdan. Ortada ciddi bir sorun yok yani...
Kizimda olan sey keyife keder. Sonucta tüm kuzucuklar saglikli olsun, insan baska ne ister ki?! Degil mi ama....
Sadece ilgisini nasil cekebilirim de, ne bileyim, biraz müzik duydugunda kipirdansin. Söyle uc bes cocuk gördügünde onlarla kossun, nasil desem söyle ici kaynasa, salincak gördügünde kosa kosa gitsin sallanmak istiyorum diye.....
Tüm diger 'yetenekleri' nasil desem, harfleri taniyabilmesi, dakikalarca puzzle oynamasi, konusmasi, yemesi icmesi vb seyler cok iyi... dedim ya o yönden hic sikayetim yok.
neden heyecan yok? ne yapmaliyim, nasil davranmaliyim? ben de müzik acip oyandigimda, hani onu da kaldirmiyorum, sadece dogal bir sürecmis, anneler oynar seklinde sunmaya calisiyorum, istemiyor oynamami.
Karekterini degistirmemin yolu yok mu yavv...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?