• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kizim hic birsey yemiyo

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yarentufan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
3
1
1
32
Ben hep takip ediyordum bu siteyi ama ilk defa bi sıkıntı mı paylaşacağım artik kafayi yemek uzereyim kizim 22 aylik iki yaşına giricek yakinda yemek yerken eziyet cekiyo sanki 15 aylikken ek gıda yemiyo diye sutten kestim ama nafile yinede birsey yemiyo zorla birseyler yedirmeye çalışıyorum sureklo hele bu gunlerde hic yemiyo desem yalan olmaz sabah kalkiyo bi bardak sut iciyo sonra kahvaltı yemiyo zorla yumurta yi agzina sokarak yediriyorm oglen uykusundan once bi tabak corba sonra bir saat uykusu var kalkinca hemn birsey yemiyo bi muddet sonra yemek veriyorm o gun ne yemek yaptiysam zorla bazen yiyo bazen yemiyo sonra bi tabak yogurt sonra bi tabak corba sonra yatmadan bi bardak sut bu kadar gunluk öğünü ama cogu kez bi tabak corbayla gun geçirdigi oluyo zorlayincada kusuyo istah surubuda verdim fayda etmedi havuc suyu verdim migdesi bulandi icmedi yardim edin luften...

nutrigen üzüm çekirdeği ekstreli iştah açıcı surup verdin mi. benim kiz agzina lokma almazdi. Bunun ve her oglen verdigim bi kasik pekmez sayesinde istahi fuzelsi simdi ilac vermiyorum. yiyor.

sevdigi seyleri versen mesela ben kizima sade makarna yapinca bayila bayila yiyor

2 yas sendromunami girdi acaba dicektim ama hep öyleymis anladigim kadariyla. Degisik seyler deneseniz? Makarna cogu cocuk sever aslinda onudami istemiyor?

porsiyonlarını küçült canım benim oğlumunda yeme sıkıntısı var. porsiyonalrını küçültmek işe yarıyor. birde zorda olsa ısrarsı olmamaya calıs bırak yemesin. bi noktada dama diyorlar acıkınca birde tabagı onuna koy döke saça yemeye çalışssın .
kolaylıklar dilerim.

Benimde kızım 14 aylık yeni yeni yürümeye başladı yaklaşık 15 gündür hicbisey yediremiyorum aslında kraker bisküvi makarna kızartma yiyor ama besinli şeyler yemek peynir yumurta corba ye miyor.verdigimde agzindan cikartiyo.b uarada dış çıkartıyor. Çok üzülüyorum ne yapabilirim. Akıl verin nolurr

nutrigen üzüm çekirdeği ekstreli iştah açıcı surup verdin mi. benim kiz agzina lokma almazdi. Bunun ve her oglen verdigim bi kasik pekmez sayesinde istahi fuzelsi simdi ilac vermiyorum. yiyor.

sevdigi seyleri versen mesela ben kizima sade makarna yapinca bayila bayila yiyor
Evet bizde nuteigenle iştahı dengeledik ama bırakınca yine iştahı azaldı gerçi o arada hasta oldu ondan da değişmiş olabilir huyu ; konu sahibi öğlen uykusundan önce zorla 1 tabak çorba vermeyin bırakın öyle uyusun uyanınca iştahla yesin , gözlmlediğim şu oldu bizimkide 20 aylık saldım bu ara acıkınca gidip mutfakta Çekmece karıştırıyor ,çiğ makarna ne görse yemeye kalkıyor o anda yemek veriyorum , birde öğün arası en az 4-5 saat olmalı imiş biz çocuk yemiyor diye sürekli kaşıkla başında zorlarsak çocuğu iyice tiksindiriyoruz; bizimkide kilo almıyor mesela ama aç kalmayacak kadar yemesi kafi geliyor

Back