Kızım HERA (Sibirya Kurdu) Sizlerle

valla bu evin köpeği olduğu için ben bakımında pek ilgilenmiyorum yani uzaktan sevmek derler ya aynen öyle yapıyorum. ama bakması cidden zor bişey. onu bırakıp tatile gidemiyosun, kocaman köpek onu nası götürüceksin. evde bıraksan için rahat etmiyo veterinelerde pansiyonları var ama onlarada için rahat etmiyo falan filan. zor iş yaw

010320082790ij3.jpg

kısmetse kızınıza talibiz efendim beğenirseniz bizia.s.a.s.a.s.:asigim:

kızımızın da talibi açık maşallahsengözlerimebaksanab böyle damat az bulunur beğendik tabi:eek: gelin isteyin, başlık parasında anlaşırsak sorun yok,bizim kız daha hafif oyüzden damadın agırlığı kadar mama istiyoruzjeyyar

Merhaba, Rossa düşüncene çok sevindim açıkçası. Küçük bir köpeği yanında gezdirmek kolay, ama büyük olunca gerçekten sorun oluyordu ki sen zaten daha almadan apartmanda istememişler.
Ben köpeklerim için, bahçeli ve büyük bir eve taşındım:)))
Hemde köpeklerim evde yaşıyorlar, bahçede bakmıyorum onlara. Ama rahat rahat bahçeye de çıkabilmeleri için merkezden uzakta, işyerimden ayrı bir ev tutmak zorunda kaldım.Bütün yaşamımı onlara göre ayarlıyorum.Tatilimiz bile evden birisinin onların yanında kalacağı şekilde oluyor.Bunları yaşadığım için sana dün onları anlattım.
Ama onların sevgisi de çok farklı, bence hangi hayvan olursa olsun sevmeyen bir insan, diğer insanlarıda sevemez gibi geliyor bana.
Ben bu siteye farklı bir amaçla girmiştim ama , açıkçası hayvan sevgisinin de yoğun yaşandığı bir yer olması çok hoşuma gitti.
Sana da , diğer arkadaşlara da alacakları ya da almış oldukları yanlarındaki dostlarıyla uzun ve mutlu, sağlıklı bir hayat dilerim.

Burası ne güzel bir köşe olmuş.. Husky köşesi.. :nazar:

Fotoğrafların her birine "ayyy canımmmm yerimm seniiiii" diye bakıyorum haberiniz olsun.. a.s.

Hepsi de uzun uzun sağlıklı ve mutlu yaşasınlar..

maşallah ne kadar tatlısın sen,dişi olması çok güzel daha uysal ve sakin olur,
sevgiler

Aslında daha çok küçük ama yinede yaramaz mutlaka kendiyle ilgilendirmeyi başarıyor :emir_bebek:ne bulursa çekiştirmeye çalışıyor.Eşarp, havlu, terlik, çiçek,gül favorilerinden dondurma görünce dayanamıyor :icecream:
Bebek gibi oynanmak istiyor.mesela yemek yedikten sonra elime alıyorum bebek gibi sallıyorum sonra uykusu geliyor ve kollarıma yatıyor kafasını guvenle bana dayaması değişik mutluluk.Çok alımlı ve nazlı, gören hayran oluyor :asigim: Bencede dişi olması daha iyi,erkek olsaydı daha güçlü olurdu neredeyse bunu zor idare ediyorum :roflol:

sevgiler

Hera'mıza bi'bakayım da enerji depolayayım dedim.. Bunun tüyleri uzamaya başlamış bile.. yerim yerim.. Merakla bekliyorum; büyüdükçe gözlerindeki o şaşkın ve de tapılası ifade değişecek mi? Lütfen değişmesin..
Düşünsenize; kocaman olmuş Hera kız.. Ve gözler minikliğindeki gibi.. Bitirim olur, bitirim! :nazar:

Hera'mıza bi'bakayım da enerji depolayayım dedim.. Bunun tüyleri uzamaya başlamış bile.. yerim yerim.. Merakla bekliyorum; büyüdükçe gözlerindeki o şaşkın ve de tapılası ifade değişecek mi? Lütfen değişmesin..
Düşünsenize; kocaman olmuş Hera kız.. Ve gözler minikliğindeki gibi.. Bitirim olur, bitirim! :nazar:

ınsallah enerjı toplamıssındır canıma.s. eskı bebek ifadesi fazla kalmadı yandan burnu eskıye gore daha cok uzadı.şaşkın ifadesi değişmez galiba ama duruşta sinirli bi havası var,fotoğraflara canlı halini fazla yansıtamıyorum.sıbırya kurtları havlamazmıshera bı köpekten havlamayı öğrendi,resmen havlıyo ama nadir.seside polifonik çıkıyo:1rolleyes:

ınsallah enerjı toplamıssındır canıma.s. eskı bebek ifadesi fazla kalmadı yandan burnu eskıye gore daha cok uzadı.şaşkın ifadesi değişmez galiba ama duruşta sinirli bi havası var,fotoğraflara canlı halini fazla yansıtamıyorum.sıbırya kurtları havlamazmıshera bı köpekten havlamayı öğrendi,resmen havlıyo ama nadir.seside polifonik çıkıyo:1rolleyes:
Haklısın sevgili kardelenes.. Büyüdükçe burunları uzar, o da çehrelerini değiştirir.. Bizim burada bir kızımız var. O da Sibirya kurdu. Ve oğluşumun anlaştığı nadir kızlardan biri.. Ben ilk başlarda Sibirya kurtlarının havlamadığını bilmiyordum... Ne zaman bizi görse çığlıkımsı, boğuk, tırtıklı sesler çıkartıyordu. Ben de garipsemiştim.. İçimden de "ses tellerini mi aldırmış bu caniler?" diye düşünüyordum ne yalan söyleyeyim.. Köpek besleyen bir insan bunu nasıl yapar ki? Kendi kendime sinir olmuştum sahibine anlayacağın.. Ta ki ne zaman öğrendim, rahatladım.
Sinirli havasına şaşırdım doğrusu.. Bu bızdırıkta sinirli hali hiç canlandıramıyorum. Pamuk o pamuk.. yerimseniben
:nazar:

abuşşş ne tatlı bu ya. maşallah valla çok güzel buu bebiş. bide o uyuyuşa bak terliğin yanında melek gibi uyuyaklamış :roflol: ne tatlı oluyo bunlar ya ne masumm:dance: bide küçükkken bile bi asi bunlar öle oraya buraya koşuyo hiç ele avuca gelmiyor bebiş seniiii. ay allah nazardan korusun yerim onu yerim :1hug:

ya ben böyle bi yaratığı nasıl atlarım?
bu ne ya?:asigim:
hayatımda ilk kez böyle bir köpek görüyorum..
bunların bebekliği bu kadar sevimli olmaz ki..
suratı,gözleri ne kadar güzel ve farklı..
böle patişleri bile tombik tombik pembe..
ben yine sevmek istiyorum..:çok üzgünüm:

canım sen bi görsen küçüklüklerini bunların. allahım bi koşuşturuyo oraya buraya sonra kayıyo pattt popiş üstüne bi düşüyoo :roflol: insan ısırmak istiyo

Nerdee kk mızın hera kızııı hiçç uğramaz olmuş buralara:çok üzgünüm:

canım heranın cok yakında yenı fotolarını koycam merak etme,ben uzun suredır nete gelemedım babam rahatsızlandı kalp krızı gecırdı uzun sure hastanede yattı bıkac gun once by-pass oldu sımdı ıyı cok sukur.hersey bı yoluna gırsın heranın yenı hallerını gorursunuz.hepınızı opuyorum

çok tatlı yaaaa yerim ben onu.....

benimde bi alman kurdum var 1 yaşına geldi teyzesiii
s5004239pc4.jpg

Yanlış görmüyorsam beyaz-kahve tonları değil mi:eek:

Allah nazarlardan saklasın her zaman Husky'lere hayranlık duymuşumdur ama ben alamamsenağlama

kardelenes,
üzülerek söylüyorum ki ben bu başlığı yani hera'yı ilk defa bugün gördüm:mymeka: nasıl atlayabilmişim ben bu güzelliği:nazar:

foto-roman okur gibi oldu, tüm mesajları okudum. Bu arada unutmadan baban umarım çok iyidir şimdi, geçmiş olsun! Hera'nın da vereceği moralle eminim çok çabuk toparlanır.

Çok tatlı, bızdık bir şeymiş ilk aldığında ve hala da öyle afacan görünüyor. İnsanın ömrüne ömür katar, ne mutlu sana ki bahçe imkanın var.

Hera kaç aylık oldu şimdi? Zaptedebiliyor musun hala?

X