- 24 Ağustos 2006
- 158
- 3
- 40
- Konu Sahibi kardelenes
şakkıdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım fiyatını bilmiyorum doğum günüm için hediye geldi ama piyasada 350-600 arasıymıs oyle duymuştuma.s.Aman allahhım yaaa şunun yüzüne bakınn yatışına bakınn ayyy ayy varyaaa al onu sıkıştırrrr mıncıklaa canım benimm yaa bukadar tatlı bişey olur mu yaaa maşallahhhhhh
Ne kadara aldım canım bunu merak ediyorum bunların fiyatlarını ...
İnanmıyorum yaa böyle tatlı birşeyye sahip olduğun için çok şanslısın biliyormusun tatlım.
Köpeklere bayılıyorum...
Özelliklede kurt köpeği ve huskylere süperrr çok tatlı birşey bu...
Bizde apartmada oturuyoruzz ama kocaman bi bahçemiz var..
Bizimkileri ikna edebilirsem istiyorum 1 tane böyle köpekk.
Önceden çok köpek baktık ama ya öldürdüler yada çaldılar..:S
Sen bu tatlı şeyi şimdi evde mi bakıyorsun küçük olduğu için?
Yoksa bahçedemi?
Çok uluyormu?
Bildiğim kadarı ile huskyler havlamıyorlarda uluyorlar doğrumu acaba?
Yazıların için teşekkür ederim canım bilgilerini araştırmalarını paylaşırsan çok sevinirim,belki yeni alacak başka arkadaşlarımızda vardır onlar içinde iyi olur.benimki sibirya.yeni fotolarını en kısa zamanda çekip yüklerim.sevgiler...a.s.Aklıma gelmişken yazayım ben hala araştırma içindeyim.
Ve şimdi yine birşey okudum Alaska Malamut, Sibirya Husky, Samoyed, Alaska Husky bunlar birbirinee çok benziyormuş hatta yüzleri tipleri aynıymış fakat karakterleri farklıymış...yukarda yazdıklarım hangisin özellikleri acaba merak ettim çünkü dediğim gibi bunların hepsi tip bakıımından aynı fakat karakter bakımından farklıymış:)
İstersen bu konuda okuduklarımı buraya aktarabilirim daha fazla bilgi sahibi olursun :)
Ama ben araştırma yaptım sağol dersen sen bilirsin tatlım:) .a.s.
Ayrıca yeni resimler istesem çommu fazla olurum bu tatlışeyin duruşu bakışı bile çok tatlı insan doyamıyor:)