Bebek Beslenmesi kızım hemen kaka yapıyor..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Fulnep

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
1.195
69
358
kızlarr benım kızım 1 yasında ve tabıkıı ek gıdaya gecelı cok oluyor..
benım sorum su
kızım yemek yedıkten sonra 5 - 10 dakıkaya kalmadan hemen kakasını yapıyor..gun ıcınde yıyor ve hemen kaka:S
sızın de boyle oldu ömu ya da etraftan duydunuz mu boyle bırsey..2 aydır kılo da almıyor..
bende netten bakarken gordum çölyak hastalıgı fallan..allah koruusun cok korkuyorum ..sızde de oldu mu oylee

canım benimde oğlum 13 aylık.Diş çıkarma döneminde çok sık kaka yapıyor.10 defa falan kaka yaptığını biliyorum.3 ya da 4 gün sürüyor.Belkide seninde yavrun diş çıkarıyor olabilir.

evet canım dıs de cıkarıyor ınsallah sadece onunla ılgılıdır..baska bırsey olmasında.."21

Benim oğlum doğduğundan beri sürekli kaka yapar ilk zamanllar küvözdeyken bile günde 10-12 yi bulurdu şimdi 1 yaşında günde 5-6 yı bile bulduğu zamanlar oluyor ve çok kızarıyor doktoruna sordum diş çıkarma zamanı asitli tuvalet yaparlar oda bazı bebeklerde pişiğe sebep olur eğer 1 yaşından sonra 10-12 yi bulurda ishaldir korkma dedi. bol bol yıka her yaptığında ve sürekli travazol kullan kızrıklıklar oluyorsa geçici bir durum dişler yapıyor herşeyi, kulak kaşınması hatta kaşırken yara yapması bile diş sebebiymiş evinizden travazolu eksik etmeyin... bide bez olarak prima premium care ve onun mendilini kullanın... bir senedir hiç ters bir durumla karşılaşmadım...

Son düzenleme:
Back