• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım Hecelemeye mi Başlıyor yoksa:))))))

Mev*Can

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
teyzeleri kızım 4,5 aylık ama 2. ayından itibaren durmadan ıııı gibi sesler çıkarıyordu 10 gün öncesine kadar..10 gündür ise durmadan çenesi yorulmadan abuk subuk şeyler konuşur oldu..en baştada agu diyor...hecelemeye mi başladı yoksa ııı larken mi o sesler çıkıyor..inanırmısınız bazen anne bile diyor...çok mutlu oluyorum ben tabiki..ama şimdiden başımı ağrıtıyor..çünkü konuştukça seviniyor sevindikçede bağıra bağıra heceliyor..sizin bebişlerinde çenesi düşükmü benim kızım gibi...

AYY NE GÜZEL YAAAAA BENİM OĞLUM DAHA İKİ AYLIK AMA AGULAMIYORR:((
AMA BAZEN HARFLER CIKARMAYA CALISIYOR BAGIRARAK COK HOS BISEY YA
HERHALDE KONUSMAYA BASLADIKLARINDA OK DAHA ZVKLI OLUR HLE ANNE DEMEYE BASLADIKLARINDA BIZIM DAHA ZAMANIMIZ VAR AMA BEN SIMDIDEN ISTIYORUM SOLEMESINI COK ACELECIYIM :roflol:

valla bizde çok sabırsızız eşimle bir an önce konuşup anne baba desin diye ama daha zaman var dimi...

mevcancıgım;
hıııııııııııııııııııııcccccccccccc bosa sevınme canım.:teytey:
5sene once bende aynı senın gıbı sevındım.sımdı aglamak ıstıyorum.:)))))))))):roflol:
sadece uyurken susan bır kızım var.ıkıncısı de onu aratmayacak gıbı.8,5aylık abbbbbaaa,babbbbaa,aaaatttıııııı demeye basladı:((((((((((:uhm:
ıkı cadı evde muzık acıp avazı cıktıgı kadar bagırıyor.:içelim:
cok guzel bır duygu,ALLAH saglık versın ama hergun hergun cekılmıyor kızlar kafamçokkarıştı aksam yatagıma bır yatıyorum harpten cıkmıs gıbıyım.kulaklarımda bır ugultu:)))))))):tomato:
gun ıcınde hıc sessızlık dıymadıkları ıcın uguldayıp duruyorlar:))))))
ınanmayacaksın ama bazen tahammul edemıyorum seslerıne kulagıma kulaklıgımı takıyorum ne derse kafa sallıyorum:))))))))))))
tabı ızın vermıyecegım seylerede arada evet demıs oldugum oluyor ama ıkı kafa dınlıyorum:)))))):dance:
acele etme tadını cıkar derım.en fazla 6ayın var sessız gunlerının bıtmesıne:a015:

Back
X