Kızım geliyor:))) belirtiler için haydi kızlar buraya :)))

ilkbahar8181

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
16
3
Merhaba bebeğimizin cinsiyetini öğrendik:)) allah izin verirse bir kızım olacak:))) belirtiler:)))

1.erken dönemde aşırı mide bulantısı ve uyku hali:))) östrojen hormonunu artırırmış kızlar :)))
2.et;balık;süt vs... Hiç tüketememek
3.ekşi yiyecekler tüketmek
4.alyansım sürekli daire çiziyordu:)))
5.free beta hcg sonucum 50 üzeri( bunun çokta bilimsel bir yanı yok) :)))

rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin...

Merhaba bebeğimizin cinsiyetini öğrendik:)) allah izin verirse bir kızım olacak:))) belirtiler:)))

1.erken dönemde aşırı mide bulantısı ve uyku hali:))) östrojen hormonunu artırırmış kızlar :)))

hayırlı olsun çok güzel ya çok sağol ayrıca bende bu gibi bilgiler arıyodum bizzat hamişlerden.sen kaç haftalıksın birde hamile olduğunu bile bilmeden miden bulanıyomuydu ne zaman başladı bulantın.

öncelikle bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah .... bu arada bende ekşi hariç diğer belirtilerin hiç biri olmadı :)) inanılmaz rahat bir hamilelik geçirdim.. son aylardaki çabuk yorulmayı saymazsak :) yukarıdaki maddelere ek olarak tüylerin daha geç uzamasını da ekleyebiliriz.. öströjen fazlalığından :) doktoruma sorduğumda mantıklı demişti ...

bu arada kendini hazırla canım :) neye mi? rujlarına , elbiselerine, makyaj malzemelerine, çantalarına ortak geliyor :KK53: hep diyorum kız değil kendime kuma doğurmuşum diye :KK52::KK52::KK52:

Benim de oğlum olacak kısmetse 2 ay sonra inşallah hayırlısıyla.

mide bulantım hiç olmadı rahat geçirdim ilk 3 ayı.
kırmızı et yiyemedim ilk 3 ay tiksinir gibiydim.
ekşiyi bende çok tükettim
beta hcg 23.8'di..

Benim de kızım olacak,benim de hamişliğim çok şükür rahat geçiyor,aşermem fazla olmadı.

benim de oğlum oldu ilişkiden 3 gün sonra şiddetli kasıkta batma oldu ama sağ kasıkta.
1ay sonra bulantı başlası 1.5 ay sonra geçti çay kahve tiksindim. tatlı canım istemedi deli gibi meyve yedim günde 1 karpuza yakın nerdeyse.bulaşık önlüğünün üstündeki meyveleri görüne bir canım istiyorduki o zaman da çıkmamıştı o meyveler avcumu yalıyodum bişey olmasın diye.
karnım sivri büyüyodu falan kız bebekler sağ damı olur sol damı kesin bişey var mı

benimde kızım olacak..
Zaten kız istiyormuşum allah yukarda ama hiç ses etmedim..allah hep hayırlısını versin dedim halen diyorum..

Bende ilk 3 ay biraz bulantım oldu hep sabah yataktan kalkmadan çubuk kraker yedim..
Tavuktan iğrendim şimdi yiyiorum ama..

nerdeyse ilk 3 ay sadece köfte ile beslendim diyebilirim.

Erik daha yeni çıkmıştı koca kase dolusu erik tükettim..Hatta tam olmamıştı da çekirdekleri acıdır hani o şekilde çekirdeklerini ısırmama rağme yemeye devam ettim. :)

valla benim annem cok şanslı 2 tane kızı var..ve annemle arkadaş gibiyiz..herşeyimizi paylaşırız..

inşallah kız annesi olacaklarda o şekilde olur..

hayırlı olsun kaç haftalıksın ne zaman öğrendin kızını bir de senin hangi kasığında batmalar oldu canım

Gülceonur bu hafta öğrendim,benim her iki kasığımda oldu,2 gündür mangnezyum içiyorum öyle rahatladım.Bebeğin cinsiyetinin aşermelere,tahlillere ve sağda solda olmasına bağlamıyorum.Bebek sonuçta rahime gömülüyor o da tam ortada oluyor.Kadınların sağda solda demeleriyle ne demek istiyorlar inan anlayamıyorum.15 inci haftamdayım canım ama hemen pembelere sarılmadım ben.Çünkü oğluşumda 16 hftada pipi yoktu 20.haftada süpriz yaşadık.Az daha beklemekte fayda var.Cinsiyette karnın sivri olmasına az biraz inanıyorum.

merhaba kızlar..ben 3aylık hamileyim ve 2 haftadır asırı derece mide bulantısı,kusma oluyor.kasıklarımda bazen batmalar oluyor ılk haftalar hep ekşi yedim ama şimdi tatlı yıyorum ekşi midemi bulandırıyor :KK43::KK43: benim sorum ben cınsıyetı nezaman öğrenebilirim?

ne mıgdem bulandı, ne canım eksı ıstedı, nede cıldımde cırkınlesme oldu. ama kızım olacak. bugun ogrendım belırtılere hıc bakmayın bende erkek dıyordum bugun doktorum kız bu deyınce gulme krızıne gırdım :):) allah hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın.
(kızım olacagınada cok sevındım ayrıca)

5 aya yakın hep tuzlu ve ekşi yedım.ağzıma hiç tatlı sürmedim.et,peynir,yoğurt,süt çok tükettim.hatta bebeğimin cinsiyetını öğrenmemişken bir tanıdık dedıki ekşi ve tuzlu yiyorsan canın et çekıyorsa oğlun olacak dedi ve bir oğlum olacak Allahımın izni ile...

Merhaba kizlar hamilelere hepozel ilgi gosteren biri olarak rabbim banada nasip etti ve simdi herkes etrafimda pervane cook hosuma gidiyor. Yanlizca esimin diretmeleri bunaltiyor ama o da gecti kusmalarim baslayinca. Ben 6 haftalik hamisim,asiri uyku,bende erken olan bi ogurme hali,herseyi secme ozellikle tatli agzima surmuyorum tuzlu,eksi,meyve en cok kavun istiyorum hatta simdi yicem yazarken bile canim istiyo;-) daha erken farkindayim ama herkes erkek derken alyansta dahil benim icimden ve cin takviminden dolayi kiz dusunuyorum. Ne zaman soylerler cinsiyet bilmiyorum ama soyler soylemez yazacagim size...

Selam kızlar:)
Daha 7 haftalık hamileyim,bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum haliyle. Ama etrafımdaki herkes erkek olacak diyor,bende sanırım bu yüzden kendimi erkek bebeğe koşulladım. Hiç kız olacakmış gibi gelmiyor. Sanırım çok fazla etki altında kaldım. Aklımdan kesinlikle kız yada erkek olsun diye geçmiyor. Sağlıklı olması gerçekten daha önemli hepsinden. Hadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için. Sağlıklı olsun da bebişlerimiz kız olmş erkek olmuş ne önemi var. Evlat evlattır.

Selam kızlar:)
Daha 7 haftalık hamileyim,bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum haliyle. Ama etrafımdaki herkes erkek olacak diyor,bende sanırım bu yüzden kendimi erkek bebeğe koşulladım. Hiç kız olacakmış gibi gelmiyor. Sanırım çok fazla etki altında kaldım. Aklımdan kesinlikle kız yada erkek olsun diye geçmiyor. Sağlıklı olması gerçekten daha önemli hepsinden. Hadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için. Sağlıklı olsun da bebişlerimiz kız olmş erkek olmuş ne önemi var. Evlat evlattır.

hayılı olsun bebeğin kız erkek farketmez sağlılı akıllı olsun yeter ama yinede anneler hisseder bide gerçekten etraftakiler doğru tahmin ediyo

Gülceonur bu hafta öğrendim,benim her iki kasığımda oldu,2 gündür mangnezyum içiyorum öyle rahatladım.Bebeğin cinsiyetinin aşermelere,tahlillere ve sağda solda olmasına bağlamıyorum.Bebek sonuçta rahime gömülüyor o da tam ortada oluyor.Kadınların sağda solda demeleriyle ne demek istiyorlar inan anlayamıyorum.15 inci haftamdayım canım ama hemen pembelere sarılmadım ben.Çünkü oğluşumda 16 hftada pipi yoktu 20.haftada süpriz yaşadık.Az daha beklemekte fayda var.Cinsiyette karnın sivri olmasına az biraz inanıyorum.

haklısın ama doktor bel boyun kısa olduğu için karnın sivri her gören erkek diyo değil mi demişti

hayırlı olsun çok güzel ya çok sağol ayrıca bende bu gibi bilgiler arıyodum bizzat hamişlerden.sen kaç haftalıksın birde hamile olduğunu bile bilmeden miden bulanıyomuydu ne zaman başladı bulantın.

gülceonur hamilemisin tatlım seni takip ediyorum düşüğümden sonraki yorumlarınla bana moral vermiştin hamilelik takvimin var bebek gliyomu

kızlar bu bulantı en erken ne zaman başlar? benim 3 gündür mide bulantım var. özellikle sabah kalkınca. ama daha adetime 7-8 gün var. bu kadar erken belirti verebileceğini düşünmüyorum. 1yıldır bebek istiyorum hep psikolojik belirtiler yaşadım ama bu bulantı farklı bişey

gülceonur hamilemisin tatlım seni takip ediyorum düşüğümden sonraki yorumlarınla bana moral vermiştin hamilelik takvimin var bebek gliyomu

bugün akşam üstü test yaptım adet günümdü çok silik çıktı hamileyim.canım inşallah sende en kısa zamanda bebişe kavuşursun

X