pirinç unu yatmadan ağır gelebilir bunu bana hemşire söyledi.üstelik çokda yarayışlı değilmiş yaramıyormuş ama şişiriyormuş bebeği pirinç unu.yatırmadan önce bence kaşık mamaların iygeceler olanı var,onları denersen hem tok tutar hemde rahatsız olmaz.kızım nerdeyse 1yaşına girdi ama gece saat başı uyanıyor deli olacam gece olsun istemiyorum
kızım beni emmiyor biberonla mama içiyor yatmadan önce gecede sıvı pirinç unu pişiriyorum sürekli onu içiyor acaba doymuyormu yada akşama kadar yediği katı şeylermi rahatsız ediyor deli oacam büyüdü artık napmam gerek:95::18:
öyle düşününce mantıklı gibi gelebilir o fikir ama yararı olmuyor aksine bebeği rahatsız ediyor.onu denemedim ewt olabilir ama hani pirinç ununu katı yapınca daha tok tutacakmış gibi geliyor
allah yardımcın olsun.benim oğlumda bu aralar uyumuyor pek.1 yaşında şuan.bebeğin ne kadarlık? ve gündüzleri ve geceleri uyku saatleri nasıl?yok ne denediysem olmuyor bu gecede uyumadı kaşık maması yedirmiştim halbuki ya şimdi boşver demekki bu çocuk uyumayacak diycem ama arada birkaçsaat fazladan uyuduğu oluyor demekki uyumadığı günlerde bişeyden rahatsız oluyor yada ogün doymuyor şaştım kaldım
inanın son iki haftadır benimkide öyle,bende ne yapacağımı şaşırdım.senden farkım yok yani.uykusuzluktan sersem gibiyimöğretmenler gününde 1 yaşına girecek bir yaşında sayılır gündüz 2defa uyuyor 1saat en fazla 2saat uyuyor akşamda 10 dea yatıyor 12dwe kalkıyor sonra 1buçuk sonra 3 sonra 4buçuk 5,6 offf deli olacam yardımların için saol
kızım nerdeyse 1yaşına girdi ama gece saat başı uyanıyor deli olacam gece olsun istemiyorum
kızım beni emmiyor biberonla mama içiyor yatmadan önce gecede sıvı pirinç unu pişiriyorum sürekli onu içiyor acaba doymuyormu yada akşama kadar yediği katı şeylermi rahatsız ediyor deli oacam büyüdü artık napmam gerek:95::18:
melisnaz mrb,
kızına gece yatmadan milupanın rezene çayından içirmeyi denedin mi?benim kızım 46 günlük rezenenin kızımın uykusuna olumlu yönde etkisi olduğunu düşünüyorum.
melisnaz canım yazın tracy hogg un kitabından yatırkaldır yöntemi eğer başatrdıysantebrikler canım ama bunu ne olursa olsun devam ettirmen ve sallamaman gerekiyor ben emziriyorum bu yöntemi denedim ve başaramadım inş.sen başşarını devam ettirisin........
ya ne güzel basarmissin canim. bizdede ayni dert ama tam 4 aydir. ilk baslarda sinir küpü olmustum yine öyleyimya okadar degil. benimki disde cikartiyor. Iste distenmi aliskanlikmi agrimi neden uyandigini bilsem..... Bilsemki sade aliskanliktan icabina bakacagim ama agrisimi var acaba damaklarimi kasiniyor diye vicdanim el vermiyor... Ama cok zor gercekten aklim basimda degil bayagidir cekiyorum
teşekkür ederim ama artık eski haline döneceğini sanmam yaklaşık bir hafta uğraştım ama ne uğraşma çocuk noluyo dedi ya her uyandığında mama veriyordum alıştırma döneminde sadece su ve boş emzik verdim ama 1 hafta falan sürdü sersem oldum ama değdi zaten saat başı kalkıyodu gene sersem olacaktım şimdi 10buçuk 11de yatıyo sabah 8buçuğa kadar hiç uyanmıyo zorlanan herkes bunu denesin bence zor ama sonu çok güzel
gelin birde bana sorun gece gündüz uykusuz gezmeleri ben ikiz kız annesiyim hemde ikiside huysuz uykusuz 6aylık olana kadar fön makinasıyla sustular makina susuyor onlar başlıyorlardı ayrıca gece gündüz salladım sürekli sabahlara kadar şimdi 1,5 yaşındalar sallanarak uyuyorlar 1tanesi bir sorunu olmadıkça süt içmeye kalkmak dışında uyuyor ama öbürü ne yaparsam yapayım yanımda yatmak istiyor yanımdaysa uyuyor ama yanımda degilse sabaha kadar susmuyor tabi digerinide uyandırıyor malesef 2aya kadar hiç yanımda yatırmamıştım şuanda ikimiz yatıyoruz bana acayip bagımlı bir çocuk asla babaya bile gitmiyor sadece ben anlıyacagınız nefes almama ancak izin veriyor dedigini yapmazsamda başlıyor aglamaya ardından kusmaya son bir aydırda özellikle kardeşi elinden birşeyi alırsa kafasını vurmaya başladı anlıyacagınız işim çok zor halinize şükredin en azından sizin bir bebeginiz var o nezaman uyursa sizde uyuyabileceksiniz ama ben ikisini birden uyutmak susturmak birde aynı anda uyumadılarmı işte işkence bana hiç uyku yok ozaman neyse işte böyle!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?