• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım geceleri aşırı derecede balgamlı öksürüyor

tugba0120

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
133
38
48
31
Merhabalar hanımlar.. 27 aylık kızım var geceleri aşırı balgamlı öksürük var doktora gittik ciğerleri temiz dedi buhar alerji şurubu vermişti. Kullandık daha sonra kontrole gittik öksürük devam ediyordu ama buharı kesmemizi söyledi. Ancak hala gece balgamlı öksürükleri aşırı derece devam ediyor ne yapabilirim acaba? Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum:(

Merhabalar hanımlar.. 27 aylık kızım var geceleri aşırı balgamlı öksürük var doktora gittik ciğerleri temiz dedi buhar alerji şurubu vermişti. Kullandık daha sonra kontrole gittik öksürük devam ediyordu ama buharı kesmemizi söyledi. Ancak hala gece balgamlı öksürükleri aşırı derece devam ediyor ne yapabilirim acaba? Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum:KK43:
Odasindaki bir seye alerjisi olabilir mi? Benzer bir sey yasadik, odadaki kili cikarinca kesildi hemen

Odasindaki bir seye alerjisi olabilir mi? Benzer bir sey yasadik, odadaki kili cikarinca kesildi hemen
Daha önce bir şeyi yoktu. 1 haftadır öksürük var burun akıntısı da vardı o geçti çok şükür öksürük kaldı. Özellikle geceleri aşırı öksürük var

Yattığında geri doğru geniz akıntısından kaynaklı balgamlı öksürük yapıyor olabilir. Kulak burun boğaz doktoruna da bir gösterebilirsiniz. Yastık kullanmıyorsanız hafif bir Yastık rahatlatabilir.

Geniz akıntısı öksürüğü sebep olabilir pekmez ve tereyağı eritip verin geçirmezse alerjik birşey olabilir geçmiş olsun 🌹

Yattığında geri doğru geniz akıntısından kaynaklı balgamlı öksürük yapıyor olabilir. Kulak burun boğaz doktoruna da bir gösterebilirsiniz. Yastık kullanmıyorsanız hafif bir Yastık rahatlatabilir.
Yastık kullanıyoruz geniz akıntısı var muhtemelen pazartesi farklı bir doktora daha götüreceğiz doktora söylüyoruz aşırı derecede öksürük var diyoruz öksürükten korkmayın diyor ama çocuk uyuyamıyor

Screenshot_2023-02-27-11-06-09-307_com.facebook.katana.jpg

facebook annelrrinden böyle bir tarif almıştım sizde deneyebilirsiniz isterseniz

Back