• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım 3 gündür uykuya daldıktan sonra öksürüyor

Öncelikle geçmiş olsun. Flixotide önlem amaçlı kullanmayın yalnızca çocuğun öksürüğü çok yoğun olfuğu dönemde kullanın, aksş takdirde ilaca direnç gösterir etkinlik alamamaya başlarsınız bir süre sonra . Vicks solunum depresyonu yapabilir yoğun mentolden dolayı kesinlikle önermiyorum. Yattığı zaman geliyorsa öksürük muhtemelen alerjiktir. Odayı nemlendirin, zeytinyağı sürebilirsiniz göğsüne. Hangi uyuma pozisyonunda öksürüyorsa farklı bir pozisyonda yatırın çocuğu. Sırtüstü kötüyse yan gibi.. balgam söktürücü şurup kullanıyorsanız sabah verin sadece, gece uykusundan en az 4-5 saat önce içirmiş olun. Kekik yağı ekstresi içeren şuruplar var en doğal ve güzel onlar kesiyor bronchpret vs. Flixotde kullanmayn
Ay artık bıtkınlıkten mahvolduk halen gecmedı dun de doktora götürdük flixotide ventolin verdı alerjı tozu ve zadıten verdı bu tedavıye gore 3 gun kesılmesı lazım dedı vallahı ne yapacagımı sasırdım gecmıuor oksurugu zeytınyagı sürücem bu gece de viks sürmücem artık. Genız akıntısı var hafıf sinüsleri dolu dedı doktorumuz zaten. Aglıcam ağlamak ıstıyorum gecmedı bır turlu

Ay artık bıtkınlıkten mahvolduk halen gecmedı dun de doktora götürdük flixotide ventolin verdı alerjı tozu ve zadıten verdı bu tedavıye gore 3 gun kesılmesı lazım dedı vallahı ne yapacagımı sasırdım gecmıuor oksurugu zeytınyagı sürücem bu gece de viks sürmücem artık. Genız akıntısı var hafıf sinüsleri dolu dedı doktorumuz zaten. Aglıcam ağlamak ıstıyorum gecmedı bır turlu
Susuz kalmasın. Okyanus vs suyu varsa onu burnuna sıkın. Geniz akıntısı birkaç güne kesilir. Alerji ilacı da vermiş zaten.

Ben bebeğim hastalanr gibi olduğunda direkt odada kettle çalıştırıyorum.1-2dk kaynıyor sonra ısınma modunda sabaha kadar çalıştırıyorum. O kadar fark ediyor ki ben ve eşim bile ne kadar rahat uyuduk diye konuştuk hatta. Kettle kaynarken sehpada bende bebeğim kucağımda kettlın üstüne doğru duruyorum. Yani bebeği eğmiyorum buharın üstüne ama kızımla ayakta duruyoruz o kucağımdayken şarkı fln söylüyorum o sırada da sıcak buhar zaten ciğerlere iniyor kaynar suyun buharı yoğun olduğı için, beraber soluyoruz. Bir deneyim bakalm. Umarım iyi gelir

Kardeşim de çok öksürürdü geniz akıntısından. Sadece okyanus/deniz suyu ile geçti. Burun için yıkama aparatları oluyor. Evde enjektörlerle de deneme yapabilirsiniz. Mukuslar serum fizyolojik tuzlu suyla akıp gidiyor.

Odaya buhar yapacak kap vs koymayı unutmayın. Olmadı cezvede su kaynatıp odaya koyun. Buhar yapsın.

Yatış pozisyonunu da değiştirebilirsiniz. Kardeşim oturarak bir ara uyumuştu. Haftalarca öksürürdü 🥴

Back