Kızım Fallik dönemde fikirlerinize ihtiyacım var hatunlar

Öncelikle, çocuğunuzu susturmak yerine anlayışla dinleyip çözüm yollarına başvurmanız ve çocuğunuza herşeyi size anlatabileceği güveni vermiş olmanız çok güzel, tebrik ediyorum sizi. Benim annem olsa beni bir güzel azarlayıp sustururdu herhalde. :)

Fallik dönem cinselliği anlamaya çalışmalarının yanı sıra çocukta ahlak ve vicdan gibi duyguların da gelişmeye başladığı dönem olduğundan suçluluk duygusu hissetmesi normal; sadece boyutu biraz fazla -ki siz de gerekli uzman desteğini almak için adım atmışsınız zaten.

Farkında olan bir anne olarak telaşınızı çocuğunuza yansıtmamaya çalışın. Çocuğunuza bunun gelişiminin bir parçası olduğunu ve herkesin böyle bir dönemden geçtiğini anlatın anlayacağı bir şekilde. Bol bol zaman geçirmeye çalışın birlikte; ama geçireceğiniz vakit kaliteli olsun; ikinizin de zevk alacağı aktivitelere yönelebilirsiniz mesela.

Farkındalık varsa çözüm kaçınılmazdır, rahatlayın. Siz en önemli kısmı çoktan aşmışsınız. :)
Çok teşekkür ederim o güveni verdik lakin bir de işte agır atlatmasa şu durumu daha da sevinecegiz ama işte demek ki her çocukta farklılık arzediyor bu durum kızım çok duygusal bir çocuk zaten başka türlü olmasını beklemiyordum ama endişelendik haliyle hemen psikologa başvurduk bakalım neler olacak

Masonların yaptığı şey tam da bu. Beyinleri ele geçiriyorlar ileride istedikleri gibi yönetecekleri bir nesil ortaya çıkacak. Çoğu film ve çizgi filmlerde 25. Kareyi bu yüzden koyuyorlar. Yeni dünya düzeni dedikleri bu. Seks, uyuşturucu, başıboşluk en önemli faliyetleri. Müslüman ülkelere bu şekilde zarar verip yok edecekler. Pek çok ünlü bu gizli örgütlere üye. Acunun bir anda zengin olması ve medya patronluğuna yükselmesi tesadüf mü? Sürekli tshirtlerinde onların sembollerini taşıyor. Herşey dünyayı kaosa sürüklemek için yapılmış planlarlar.

Çok teşekkür ederim o güveni verdik lakin bir de işte agır atlatmasa şu durumu daha da sevinecegiz ama işte demek ki her çocukta farklılık arzediyor bu durum kızım çok duygusal bir çocuk zaten başka türlü olmasını beklemiyordum ama endişelendik haliyle hemen psikologa başvurduk bakalım neler olacak
Çocuk gelişiminde aile içi iletişim kadar mizaç da önemli; herkes dediğiniz gibi farklı şekilde yaşıyor. Umarım kısa sürede atlatırsınız.

şöyle ki bu tip konular açıldıgı zaman mutlaka yası ufak oldugu için ailesi olarak konuşmamamız gerektigini söylerdik ona onun anlayabilecegi türden cevaplar verirdik gunah ile alakalı zaten bir çekincesi yok sadece ayıplanma korkusu mevcut özel bölgeleriyle alakalı konularda egitim verirken genelde kimsenin görmemesi gerektigini sadece ona ait oldugunu ve o kısımlarına dokunan birileri oldugu zaman çıglık atması hemen oradan uzaklaşması ve bize gelip anlatması yönünde uyarılarda bulunurduk yani mahrem bölgeleriyle cinsellik konusunu az çok pekiştirince kafada fazlaca afalladı yavrucum ben bunlara yoruyorum bu durumu
Çok aklı başında bir anne olduğunuz belli beni yanlış anlamadınız umarım çünkü bu bahsettiğiniz cinsellikle ilgili şeyleri (popodur, öpüşmektir vs.) nasıl ki siz ona bilerek göstermiyorsanız/izletmiyorsanız tam tersi ayıp kavramına da siz farkında olmadan bir yerlerden fazlaca maruz kalmış olabilir gibi bir tezdi benimkisi. Yani her şeye birden yüklenince arada sıkışmış izlenimi uyandırdı bende kızınızın bu durumu. Umarım en kısa sürede kendisini daha iyi hisseder.

Çok aklı başında bir anne olduğunuz belli beni yanlış anlamadınız umarım çünkü bu bahsettiğiniz cinsellikle ilgili şeyleri (popodur, öpüşmektir vs.) nasıl ki siz ona bilerek göstermiyorsanız/izletmiyorsanız tam tersi ayıp kavramına da siz farkında olmadan bir yerlerden fazlaca maruz kalmış olabilir gibi bir tezdi benimkisi. Yani her şeye birden yüklenince arada sıkışmış izlenimi uyandırdı bende kızınızın bu durumu. Umarım en kısa sürede kendisini daha iyi hisseder.
est.asla yanlış anlamadım çok teşekkür ederim

Masonların yaptığı şey tam da bu. Beyinleri ele geçiriyorlar ileride istedikleri gibi yönetecekleri bir nesil ortaya çıkacak. Çoğu film ve çizgi filmlerde 25. Kareyi bu yüzden koyuyorlar. Yeni dünya düzeni dedikleri bu. Seks, uyuşturucu, başıboşluk en önemli faliyetleri. Müslüman ülkelere bu şekilde zarar verip yok edecekler. Pek çok ünlü bu gizli örgütlere üye. Acunun bir anda zengin olması ve medya patronluğuna yükselmesi tesadüf mü? Sürekli tshirtlerinde onların sembollerini taşıyor. Herşey dünyayı kaosa sürüklemek için yapılmış planlarlar.
25. kare olayını birkaç mezajda daha gördüm araştıracagım iyice bir,teşekkürler

şöyle ki bu tip konular açıldıgı zaman mutlaka yası ufak oldugu için ailesi olarak konuşmamamız gerektigini söylerdik ona onun anlayabilecegi türden cevaplar verirdik gunah ile alakalı zaten bir çekincesi yok sadece ayıplanma korkusu mevcut özel bölgeleriyle alakalı konularda egitim verirken genelde kimsenin görmemesi gerektigini sadece ona ait oldugunu ve o kısımlarına dokunan birileri oldugu zaman çıglık atması hemen oradan uzaklaşması ve bize gelip anlatması yönünde uyarılarda bulunurduk yani mahrem bölgeleriyle cinsellik konusunu az çok pekiştirince kafada fazlaca afalladı yavrucum ben bunlara yoruyorum bu durumu
bunu surekli tembihleyerek yaptıysanız surekli duşunerek bilincine yyerlestirmiş olabilir ve bnce mutlaka okulda filan taciz gbi bişey yasamış olabilir boyle oluncada bunun ayıp kotu bişey olmahjbu

Evet hatunlar başlıkta da belirttim kızım 7 yaşında ve 5 gündür ağlama krizlerimiz var bu durumun ilk günü anne ben sizden birşey saklamak istemiyorum diyerek ben aşık oldum dedi ve sınıfındaki bir çocugun adını verdi daha sonra bu sayı 12'ye çıktı ikinci gün cinsel konular üzerine aklına birşeyler getirerek bu konuyla alakalı hayaller kurup habire aglamaya başladı genel olarak öpüşme üzerine hayaller öyle ki babasıyla ve benimle kendisini öpüşürken hayal edip bunun üzerinde bıraktığı olumsuz etkiden sürekli ağlayıp unutmak istiyorum deyip duruyor

Bugün psikologa gittik fallik dönemde olduğunu söyledi ve şurup verdi dozajımız düşük miktarda olmak üzere 10 gün kullanalım ve hergün mutlaka haberleşelim dedi..Kızımın durumu beni aşırı üzüyor eşim de öyle ama konuşup sakinleştiriyoruz sürekli dikkatini başka yere çekmeye çalışıyoruz,teselli ederek korkacak birşey olmadığını ifade edip güldürmeye ugrasıyoruz..

Çocugu bu dönemlerde olmuş hanımlardan yardım bekliyorum,fikirleriniz benim için çok önemli

Şimdiden teşekkür ederim.
kızım henüz o yaşlarda değil ama kesinlikle çocuklara direk ilaç verilmesine karşıyım.bunlar dönemsel seylerdir ve anne baba sayesinde çözülür.

Bi arkadaş yazmış evcil hayvan edinin bence kesinlikle işe yarar diye düşünüyorum. Bende küçüklüğümden beri kedi bakıyorum inanın herşeye ilaç gibi geliyor. Umarım kısa sürede geçer

25. kare olayını birkaç mezajda daha gördüm araştıracagım iyice bir,teşekkürler
subliminal mesajlar var malesef, özellikle disney'in çizgi filmlerinde falan. ufak bi araştırma yaparsanız aklınız durur neyin içinde neler var.

Back
X