Kızım Fallik dönemde fikirlerinize ihtiyacım var hatunlar

Bir şeylere denk gelmiş olma ihtimali yüksek yani o servisle yoldan geçerken durakta öpüşen birilerini bile görebilir

Bir de popo meme vs daha 4-5 yaşlarında ilgi çekiyor

Bizim oğlanın okulunda herkes birbirine aşık yaş 5

Biraz daha büyüyünce sizinki başlıyor demek ki

Esasen yasak olduğu için can acıtıyor platonik aşkı keşfedince sıkıntıları azalır gibi

Uzman desteği de almışsanız okul da kapanınca o ortamdan da kurtulur
Haklısınız okulun kapanması suan için büyük tesellim

İnanın anne ben artık bu dünyada yaşamak istemiyorum aklıma kötü şeyler geliyor bunları düşünmek istemiyorum diyor..

Popo öpmesi,kulak yalaması,öpüşme sürekli bu tip şeyleri düşünüp beni de kendini de üzüyor eşimle cinsel hayatımıza hiç denk gelmedi..Okulda tacize mi ugradı acaba diye korktum sordum ama annecim kimse bana birşey yapmadı dedi..

Kızım bunları nereden biliyorsun diyorum anne herkes biliyor minvalinde birşeyler geveliyor..

O kadar garip şeyleri kuruyor ki gerçekten artık geriliyorum :KK43:
etrafında ergen erkek çocuklar falan var mı ailelerden, mahalleden ? ya da okul çevresindekileri soruşturmak ve aileleri ile de görüşmek lazım artık 7-8 yaşındaki erkekler de her şeyden haberdar.

bende küçükken birara aklıma kötü sözler gelirdi.
mesela küfür gibi ama daha basit şeyler, dururdum hazırolda tövbe tövbe deyip dururdum bikaç sefer.
sonra kendiliğinden geçti eskiden pedegog falan yoktu tabi kendi kendimize düzeliyorduk :KK51: şimdiki çocuklar pek şanslı tek başlarına başa çıkmıyorlar böyle şeylerle. geçmiş olsun canım

sakin olun ben de o yaşta bütün barbie bebeklere değişik yüzlerce fantezi gerçekleştirttim :) ve bundan suçluluk duyuyordum ama zevk de alıyordum. onları kızkıza öpüştürüyordum ve daha neler neler, o yaşta orgy ye kadar keşfetmişim tövbeler olsun. en son bak anne kızkıza öpüşüyolar diye anneme iki bebek gösterdim ve annemin çok ayıp sakın bi daha görmeyeyim demesiyle fantezi dünyası son buldu :)
azarlamayın kendini suçlu hissetmesin
ilk cinsel içerikli rüyam da malesef babamı içeriyordu. bunu da bi kimseye söylemedim tabi. böyle söyleyince iğrenç geliyor ben de o zamanki aklımla o kadar kendimi suçladım ki halbuki sadece 7-8 yaşındaydım ve bunlar aslında cinsel gelişimde normalmiş bunu yıllar yıllar sonra öğrendim. elektra kompleksi falan filan işte... inşsllah çabuk atlatır..

arkadaşımın kardeşinin10 yaşa göğüsleri çıktı diye doktora götürdüler.doktor şimdi ki tv programlarının(diziler,klipler vs.) cinsel içerikli olduğu için çocuklarda erken ergenlik problemi oluyor demiş.tv den uzaklaştırdılar günde en fazla yarım saat izletiyorlar aksi takdirde vücut hormon salgılayıp kadın şekli alıp gelişimi erken yaşta dururmuş.şimdi her yerde twerk dansı gösteriliyor kliplerde mesela.kızınız buradan görmüş olabilir.aile dizisi diye gösterilen dizilerde bile öpüşme sahneleri muhakkak oluyor.medyadan tamamen uzak tutunbir süre.el yeteneği varsa resim,yoksa yüzme-tenis-basketbol gibi kurslara götürün ki dikkati dağılsın.çok geçmiş olsun...

bende küçükken birara aklıma kötü sözler gelirdi.
mesela küfür gibi ama daha basit şeyler, dururdum hazırolda tövbe tövbe deyip dururdum bikaç sefer.
sonra kendiliğinden geçti eskiden pedegog falan yoktu tabi kendi kendimize düzeliyorduk :KK51: şimdiki çocuklar pek şanslı tek başlarına başa çıkmıyorlar böyle şeylerle. geçmiş olsun canım
evet haklısın benim de aklıma gelirdi o haller şu nohut kafa fırat karikatürünü görünce de aklıma gelmişti kendi kendime içimden küfür eder tövbe ederdim tabi ailemize diyemezdik kendi kendimize düzelirdik şimdi herşey daha farklı daha anlayışlı anne babalar ALLAH'dan kızım genelde yalan bile söylese muhakkak onu itiraf eder umarım ileride de böyle olur ama suanki durum beni gerçekten geriyor bu arada tesekkür ederim.

Şu sıralar yaşadığı kafa karışıklığının gayet normal olduğunu, onun yaşlarında böyle bir geçiş döneminin her çocuk tarafından yaşandığını, kendinizin de aynı şeyleri hissettiğinizi hatırladığınızı söyleseniz.
Yani ona bu konuda yalnız olmadığını vurgulayan cümleler kurarak kısa süre sonra bu günlerini gülümseyerek
anımsayacağını söyleseniz diye düşünüyorum.
Kızımın ergenlik döneminde tek tük beliren sivilcelerinden kaygılandığını hissettiğimde, yaşasın benim kızım ergenlik
dönemine giriyor. Ergenlik döneminin en sevimli habercilerinden biri olan sivilcelerini göremeseydin kaygılanırdın
aslında. Arkadaşlarının genelinde olanların sende olmaması canını sıkardı dediğimi anımsadım şimdi. Gayet de keyifli geçirdiği bir dönemdi.
Dilerim siz de yaşadığınız süreci en kolay şekilde atlatırsınız.

sakin olun ben de o yaşta bütün barbie bebeklere değişik yüzlerce fantezi gerçekleştirttim :) ve bundan suçluluk duyuyordum ama zevk de alıyordum. onları kızkıza öpüştürüyordum ve daha neler neler, o yaşta orgy ye kadar keşfetmişim tövbeler olsun. en son bak anne kızkıza öpüşüyolar diye anneme iki bebek gösterdim ve annemin çok ayıp sakın bi daha görmeyeyim demesiyle fantezi dünyası son buldu :)
azarlamayın kendini suçlu hissetmesin
ilk cinsel içerikli rüyam da malesef babamı içeriyordu. bunu da bi kimseye söylemedim tabi. böyle söyleyince iğrenç geliyor ben de o zamanki aklımla o kadar kendimi suçladım ki halbuki sadece 7-8 yaşındaydım ve bunlar aslında cinsel gelişimde normalmiş bunu yıllar yıllar sonra öğrendim. elektra kompleksi falan filan işte... inşsllah çabuk atlatır..
İnşallah zeytinagacı evet bu durum normal bir durum sadece fallik dönem lakin bu durum kızımı o kadar fena halde geriyor ki aglarken cigeri sökülüyor gibi fena daralıyor işte bu durumdan sıyrılamadıgımız için üzülüyor suan

Şu sıralar yaşadığı kafa karışıklığının gayet normal olduğunu, onun yaşlarında böyle bir geçiş döneminin her çocuk tarafından yaşandığını, kendinizin de aynı şeyleri hissettiğinizi hatırladığınızı söyleseniz.
Yani ona bu konuda yalnız olmadığını vurgulayan cümleler kurarak kısa süre sonra bu günlerini gülümseyerek
anımsayacağını söyleseniz diye düşünüyorum.
Kızımın ergenlik döneminde tek tük beliren sivilcelerinden kaygılandığını hissettiğimde, yaşasın benim kızım ergenlik
dönemine giriyor. Ergenlik döneminin en sevimli habercilerinden biri olan sivilcelerini göremeseydin kaygılanırdın
aslında. Arkadaşlarının genelinde olanların sende olmaması canını sıkardı dediğimi anımsadım şimdi. Gayet de keyifli geçirdiği bir dönemdi.
Dilerim siz de yaşadığınız süreci en kolay şekilde atlatırsınız.
İnşallah

Konusuyorum bende de böyle olmuştu kızım bu kadar aglayacak birşey yok diyoru sarılıyoruz koklaşıyoruz geçiyor 10 dakika sonra bir aglama eşliginde yine anne unutamıyorum sürekli hayaller kuruyorum deyip kendini üzüyor

birkaç gün böyle olacak dedi doktor bakalım ilaç etkisi ve bol bol sosyal faaliyetlerle atlatırız inşallah

İlk defa duydum bunu.Ay yavrum benim kıyamam ya.Benim kızım 2 yaş sendromunda,bi bitse diyodum ama meğer bu sendromlar dönemler bitmiyomuş hiç.İnsallah canları sağolsunda Allahin izniyle atlatirlar hepsini.

İlk defa duydum bunu.Ay yavrum benim kıyamam ya.Benim kızım 2 yaş sendromunda,bi bitse diyodum ama meğer bu sendromlar dönemler bitmiyomuş hiç.İnsallah canları sağolsunda Allahin izniyle atlatirlar hepsini.
Amin canım 2 yaş sendromuna kurban olayım ben bunlar daha zor sürekli bir sorgulama öğrenme evresinde oldukları için durum en nihayetinde kaçınılmaz oluyor sanırım

Valla benimde kucuk yegenlerim var. Birkac sefer 8 yasindaki yegenimden opusme felan gibi kelimeler duydum ve baya beynimden vurulmus gibi oldum. Insan bir afalliyor gercekten. Fakat zamane cocuklari maalesef internette olsun, tv de olsun o kadar cok seye maruz kaliyorlar ki. En basit tv programlarinda bile, dizilerde bile cinsellik on planda. Baska bir kizkardesimin evinde televizyon yok. Ilk cok yadirgamistim neden diye ama simdi onu cok iyi anliyorum. Tv cocuklara bence cok zararli. Ha sadece tv olsaydi keske. Ama en azindan evinin icinde cocugunu koruyabilirsin. Elbette vakti geldiginde bu tur seyleri cocuklarla konusmak lazim. Cevreden ogrenecegine annesinden babasindan ogrenmis olur. Zaman cok tehlikeli, ne olacagi belli degil. Cocuklar en azindan tehlikenin ne oldugunu bilirlerse, buna onceden hazir olurlar ve yanlisi dogruyu gorurler.

Benim erkek kardesimde buna benzer şeyler yasamisti 6-7 yaslarindaydi o zamanlar. Anneeee aklima kotu şeyler geliyor deyip deyip aglardi bende çok uzulurdum. Tabi annemle babamla yatiyordu o yüzden oluyor diye düşünürdüm. Yanlarına almayinca korkudan aglardi o yaştaki çocuk .

kızın çok şanslı, ebeveynleri aklı başında insanlar, arkadaşların verdiği tavsiyelere katılıyorum mevsim yaz havalar güzel oldukça çıkın gezin dikkatini dağıtın
canım benim sen de öylesin evladın çok şanslı gerçekten..
Evet ben de öyle yapmayı düşünüyordum arkadaşlarda onaylayınca daha da rahatladım dışarı bugün çıktık akşama kadar gezdik,eglendik ama doktora gittigimizde biraz afalladı tabi utandı ve eve döndügümüz zaman aglamaları daha da arttı

Bende az büyüsün rahatlarız diye avunuyodum demek bu fallik ergenlik önü alıştırma

Allah canlarını sağ etsin
Amin canım evet büyüdükçe dertler çogalıyor hep büyüsün derdim kızım için ama annem sen büyüyünce o zamanda küçülsün isteyeceksin bunlar en iyi zamanları derdi ahhh haklıymış :)

X