Bebek Beslenmesi KIZIM EMMEYI BIRAKTI YARDIMMM

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bilgeesra

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
8
1
35
arkadaslar 10 aylik bi kizim.var. Zature gecirdim ve doktor bana igne ve antibiyotik tedavisi uyguladi bi 10 gun ilaclar bitene kadar emzirme ilaclar.bitince emzirebilirsin dedi. Ilaclarim bitti ve kizimi emzirmeye basladim heyecanla sadece 1 gün emdi simdi gunlerdir ne Gece ne de gündüz emmiyor gordugu anda uyku sersemi bile kalkiyo. Ac biraktin yine olmadi. Ne olur yardim edin 2 yaşına kadar emzirme hayallerim suya mi düşecek ne olur bi çare bu arada sutumu biberonda içiyor tadi bozuk degil. Fakat bizzat emmedigi icin cok azaldi ve geceleri cok huysuz uyumuyor

Onu ağlatacak ve bunaltacak kadar çok ısrarcı olma bence, oyun oynayarak ve sevgiyle yanaş, açken sütü ağzına sağ, tadını alsın belki emer hemen peşinden, biberonla verme sütünü onun akışkanlığı göğsünü reddetmesine sebep olabilir, pesetme ama bu süreçte sütünü sağ ve yedirdiğin şeylere katarak ona vermeye devam et.. Allah yardımcın olsun..

Benm kizomda 2. Ayindan beri meme grevi yapiyr agzima oyucaklar aldm cingiraklar flan onlarla oynayarak emdi onlardan sklnca telefonuma pepenin videolarini yukledim telefonun kabini isirdim izleyerek emdi tb izleterek emdi biraktrmadim ama simdi 11 aylik bu 9 ay bana 9 yil gbi geldibcok zorlandim ne skntlar cktm emzrcm dye ama ylmadm szde deneyin ise yarayablr

Canim bende 2 gün oldu sütten keseli çok şükür korktugum kadar olmadı geceleri uyumadan once muhallebi yaptım gündüzleri oyaladim darısı başına

SELAM,

BEBEĞİN EMMİYORSA ÜZÜLME SONUÇTA ÖNEMLİ OLAN SENİNDE SAĞLIĞIN. ŞİMDİ TÜRKİYEYE YENİ GİRMİŞ BİR BEBEK MAMASI VAR. DİĞERLERİ GİBİDE DEĞİL ÜSTELİK. TAMAMİYLE ORGANİK VE ANNE SÜTÜNE EN YAKIN FORMÜL BENDE AYNI SIKINTILARI YAŞAMIŞTIM VE KULLANDIM SANADA ÖNERİRİM. İSMİ TÖPFER ORGANİK KEÇİ SÜTÜ BEBEK MAMASI. GAYETTE MEMNUN KALACAKSIN. CANIM BEBEĞİN VE SANA SAĞLIKLI MUTLU GÜNLER DİLERİM. ÜZÜLME BEBEĞİNİ SAĞLIKLA BÜYÜTMENİN KEYFİNİ ÇIKAR :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…