Kızım dua ezberledi :)

eminim tarifi imkansız bi duygudur rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.

Maşallah maşallah
Allah nazarlardan saklasın...

Annem anlatırdı, eski günlere götürdünüz beni...
Ben de 22 aylıkken sübhanekeyi ezberlemişim...
Annem bana okutturduğu zaman rahmetli ananem kızarmış anneme...
Nazar değdirecen el kadar çocuk bunu okuyor diye...

Muzurlukta varmış ben de tabi duanın sonunu tereyağlı ballı ekmek diye bitirirmişim ne alakaysa...

maşallah canım kızımıza.rabbim korusun nazarlardan.benimde 33 aylık oglum var çat pat ihlas süresi okuyor oda.çocuklarımızın zihinleri o kadar açık ki sen ne ögretirsen onlarda onu ögreniyorlar.allah hepimizin evladını doğru yoldan ayırmasın.

Hepinize teşekkür ederim kızlar.
Yavruma nasıl bir etki bırakmışsa, kısacık bir anımı yazayım.

Kızım öksürüyor ve ateşide vardı.
Bende dedimki sıcak sıcak çorbanı iç bende seni üzmem, yoksa şurup vereceğim
( Yemek yemeyide sevmiyor, ilaçta içmiyor )

Bana dediki ben hastayım, ateşim var sübhaneke söylerim hepsi geçer...
Birde onun yarım yamalak ağzından duysaydınız...Canım o benim, birtanem.

Rabbim hepimizin evlatlarına nasip etsin.

Sevgiler hepinize...

ne güzel canım maşallah yavruya

maşallah
darısı diger dualara ve benim oğluma inşallah.
aslında şarkıları nasıl ezberliyorsa dualarıda kolaylıkla ögrenebilir ama ihmal ediyoruz işte

maşallah o tatlıya.darısı benim oğlumun ve herkesin evladının başına

maşallah kızınıza allah devamını getirsin inş.
onlar boş kaset gibi ne duyarlarsa onu kapıyolar.

canım çok sevindim maşallah minnoşa çok güzel bi laf var bu konuda çocukken öğrenilenler mermere yazı yazmaya benzer ve asla unutulmazmış ama yaşlılıkta öğrenilenler suya yazı yazmaya benzer ve çabucak unutulurmuş hayatı boyunca unutmaz şimdi öğrendiklerini belki zaman zaman unuttu zanneder okumaz ama çok çabuk ve kolay hatırlar inşallah zaman zaman internetten ya da cd benzeri yardımlarıyla kuran-ı kerim de dinletmenizi tavsiye edebilirim çocukları inanılmaz rahatlatıyor tekrar maşallah din bilinci gelişmiş gençler yetiştirmek dileğiyle... ihityacımız var böyle çocuk ve gençlere zaman geçtikçe de ihtiyaç olacak gibi görünüyo..

maşallah Allah sana bağışlar inşallah, inşallah benim kızmda büyüyünce dua ezberler bende mutlu olurum :)

maşşallah ama daha küçük sık sık okusunda hiç unutmasın ara verirse belki unutur canm tebrikler..çok güzel bişey..küçük yaşta öğrenmeleri daha iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…