- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 34
- Konu Sahibi egemenhalit
-
kızını için çok üzüldüm allahacil şifalar versin. bende doğuştan asd idim. 12 yaşındayken anlaşıldı. ameliyat oldum ve çok şükür iyileştim. darısı kızınızın başına inşallah. allah yardımcınız olsun. söylemesi kolay belki ama moralinizi yüksek tutun küçük çocuklar bizden daha güçlüler toparlar inşallah hemen
geçmiş olsun. benim oğlum 5.5 yaşında. doğduktan sonra pulmoner darlık tespit edildi. doktoru çocuk kardiyoloğuna yönlendirdi. neyse ki kendiliğinden düzeldi. şimdi 6 aylık kontrollerle takip ediliyor. aygün dindar isimli bir doktor takip ediyor. umarım herşey yoluna girer.
çok sağol ..kızımında kalp damarı çok geniş..pulmoner bant amelyatı oldu..ikinci amelyatta bandı çıkardılar.şimdide damar yine büyümüş 5 ay sonra bidaha bant takacaklar..çok moralim bozuldu..
bide kalbi delik onuda kapattılar yama tutmadı o deliğede müdahala edeceklermiş..
sizin kendiliğinden iğleşmesine sevindim rabbim kızımada nasip etsin
çok geçmiş olsun. düzeleceğine inanalım ve öyle olsun inşallah. neden tutmadı acaba sıkıntı nerden kaynaklanıyor tam olarak açıklayabildiler mi? başka bir doktordan ikinci görüş aldınız mı?
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?