• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım doğuştan kalp hastası onun iyleşmesi için ne yapabilirim

egemenhalit

Rabbi heb lî mines sâlihîn..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
2.487
1.440
398
34
arkadaşlar merhaba..
kızım 7 yaşında doğuştan asd vsd ve pulmoner damar darlığı ile doğdu..hamilelikte dr hiç anlamadı..7 günlüktü sarlık için gittik dr gidiş o gidiş.iki kere amelyat oldu..bu gün hastaneye eşim götürdü kontrol için..kalbindeki delikleri yama ile kapatmışlardı tutmadı zaten.
yamanın bi bölmü hafif açık..dr dedim cuma günü konsey raporuyla bilgi verecez..
eşim biraz zorlamış eğer tehlike görüürse 3. amelyatı olacak demiş.
kuzum nasıl dayanır açık kalp amelyatını bir kere olan insanlar öldük dirildik diyolar..kızım 3. mü olacak.
sizlere sorum nolur bbilgisi olan varsa paylaşsın nasıl beslenmeli yada ne yapayım...
bi yöntemi varmı iyleşmesi için..teşekkürler..:14::14::14::14::14::14:

kızını için çok üzüldüm allahacil şifalar versin. bende doğuştan asd idim. 12 yaşındayken anlaşıldı. ameliyat oldum ve çok şükür iyileştim. darısı kızınızın başına inşallah. allah yardımcınız olsun. söylemesi kolay belki ama moralinizi yüksek tutun küçük çocuklar bizden daha güçlüler toparlar inşallah hemen

kızını için çok üzüldüm allahacil şifalar versin. bende doğuştan asd idim. 12 yaşındayken anlaşıldı. ameliyat oldum ve çok şükür iyileştim. darısı kızınızın başına inşallah. allah yardımcınız olsun. söylemesi kolay belki ama moralinizi yüksek tutun küçük çocuklar bizden daha güçlüler toparlar inşallah hemen

geçmiş olsun.. şimdi hamilemisin peki bebeğin sağlığı nasıl...
ayyy inşallah kızımda anne olur

evet bir oğlum var 2.5 yasında ikinci oğlumsa 10 gün sonra nasipse doğacak. inşallah senın kızında anne olur

geçmiş olsun. benim oğlum 5.5 yaşında. doğduktan sonra pulmoner darlık tespit edildi. doktoru çocuk kardiyoloğuna yönlendirdi. neyse ki kendiliğinden düzeldi. şimdi 6 aylık kontrollerle takip ediliyor. aygün dindar isimli bir doktor takip ediyor. umarım herşey yoluna girer.

geçmiş olsun. benim oğlum 5.5 yaşında. doğduktan sonra pulmoner darlık tespit edildi. doktoru çocuk kardiyoloğuna yönlendirdi. neyse ki kendiliğinden düzeldi. şimdi 6 aylık kontrollerle takip ediliyor. aygün dindar isimli bir doktor takip ediyor. umarım herşey yoluna girer.

çok sağol ..kızımında kalp damarı çok geniş..pulmoner bant amelyatı oldu..ikinci amelyatta bandı çıkardılar.şimdide damar yine büyümüş 5 ay sonra bidaha bant takacaklar..çok moralim bozuldu..
bide kalbi delik onuda kapattılar yama tutmadı o deliğede müdahala edeceklermiş..
sizin kendiliğinden iğleşmesine sevindim rabbim kızımada nasip etsin

çok sağol ..kızımında kalp damarı çok geniş..pulmoner bant amelyatı oldu..ikinci amelyatta bandı çıkardılar.şimdide damar yine büyümüş 5 ay sonra bidaha bant takacaklar..çok moralim bozuldu..
bide kalbi delik onuda kapattılar yama tutmadı o deliğede müdahala edeceklermiş..
sizin kendiliğinden iğleşmesine sevindim rabbim kızımada nasip etsin

çok geçmiş olsun. düzeleceğine inanalım ve öyle olsun inşallah. neden tutmadı acaba sıkıntı nerden kaynaklanıyor tam olarak açıklayabildiler mi? başka bir doktordan ikinci görüş aldınız mı?

çok geçmiş olsun. düzeleceğine inanalım ve öyle olsun inşallah. neden tutmadı acaba sıkıntı nerden kaynaklanıyor tam olarak açıklayabildiler mi? başka bir doktordan ikinci görüş aldınız mı?

kusura bakma yeni gördüm..
cnm tam olarak anlatmadılar..yani olur yuymaya bilir gibi yuvarlak cevap verdi dr.
istanbulda amelyat olduktan sonra memleke geldik burda da gittiği bi dr. var
onada götürdük oda aynı şeyi dedi..:14::14::14::14::14::14:

Back