- 28 Haziran 2010
- 1.014
- 424
- 398
merhaba arkadaşlar
şimdi anlatacaklarımı inanın biraz dertleşmek için yazıyorum. zira bunları kimseye anlatamadığım için çıldırmak üzereyim.
şu an 24 yaşındayım 2008 de evlendim 14 aylıkta bi kızım var
eşim çok ilgisiz sorumsuz evlenene kadar 1 fatura yatırmamış sırtını ailesine dayamış evlenince de aynı rahatı isteyen bi adam. ve en önemli sorunumda psikolojik şiddet uygulaması. en ufak tartışmamızda beni aşağılıyor çok ağır erkek erkeğe bile edilmeyecek küfürler ediyor. 2 ay öncesine kadar ayrıydık yani 3-4 ay ayrı kaldık. evimizi bile boşalttık. ama kızım çok agresif oldu bu ayrılıktan etkilendiğini düşündüm ve benim talebimle yeni ev tuttuk fakat 1-2 ay geçmesine rağmen yine tartıştık. tartışma konusuda şu annem yemek yapmış birazda bize verdi çalışıyorum işten gelimiştim hadi bu akşam uğraşma bunu yeyin dedi. eşimde kızdı biz dilencimiymişiz fakirmiymişiz. falan filan ve ağzına ne gelirse söyledi aklıma gelince bile düşünmekten utandığım küfürler etti. yani bu ayrılık ona ders olmamış. çocuğunu her akşam görmemenin acısını anlatıyordu bana ama ders almamış. şimdi ne yapayım ben kızım daha 14 aylık dişimi sıkıp katlanayımmı. kızımı babasız büyütmek bencillik olurmu?
bana bi akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?