• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım daha çok küçük ama anlaşamıyoruz

Senin yaşadığının benzerlerini annem de yaşadı. Tabi biz de yaşadık. Kızınız küçükmüş ama anlamaz demeyin, emin olun farkındadır.

Ben büyük kardeş olarak annemin hep arkasında oldum, ama o çocuklarımın başında olsun babaları dedi, çalışan ve kendi ayakları üzerinde onsuz daha sağlam durabilen bir kadın olarak. Çok sonra boşandı ama biz hepimiz o çirkin şeyleri yaşamış olduk ve bunlar değişmiyor, yaraları silinmiyor. Annem hep der "keşke daha erken ayrılsaymışız" diye. Şimdi hepimiz daha huzurluyuz, önemli olan bu.

Bazı kadınlar böyle korkunç şeyler yaşadıkları halde "çocuğum için ayrılmamalıyım" diyorlar. Ben de diyorum ki asıl çocuğunuz için ayrılın. Aldığı yaraların telafisi yok, öyle bir ortamda büyüyen bir çocuğun kendine güvenen, ne yaptığını bilen bir birey olması zor.

Kızınız ateşler içinde yanarkenki davranışları da nasıl bir baba olduğunun bâriz göstergesi.

ben de benzer durumlar yaşadım ve kızım 8 yaşında iken ayrıldım.

kızım kendine geldi. depresif halleri gitti. toparlandı. ikimiz öyle güzel bir düzen kurduk ki babasını aramadı bile...şimdi ne zaman istese görüyor ve iyi ki ayrılmışsın o adamla yaşanmaz diyor.

Doğru bir karar vermişsiniz.
Böyle bir baba ile yaşayacağına arada bir görmesi daha iyi çocuğun ruh sağlığı için.
hayırlısı olsun.

kızın sana yapılan hakaretleri gördükçe.edilen küfürlerin bilincine vardıkça sanada saygı duymaz babasınada.şahsen ben annem böyle kendine küfür ettiren bir kadın olsa ona asla saygı duyamazdım.ii düşün canım

Anne-baba ve çocuk(lar)
Evet ideal yuva bu.Bildiğimiz çekirdek aile.

Ama aynı çatı altında bu ideal ortamı bozan biri varsa ve inatla akıllanmıyor ve daha da ileri gidiyorsa;
Çocuğumuz için katlanmak yerine çocuğumuz için ayrılmalıyız.

ya şöyle diyim kızım bi akşam 39,8 ateşi çıktı eşim kalkıp kendine çay demledi

bu ne oluyor şimdi,içinde babalık yok.insan biraz merhametli olur çocuğuna karşı.kavga çıkartmak,ezmek için resmen bahaneler arayan şımarık bir tip.herkes onu idare edeceğim diye çevresinde bin takla atsın.
bakın siz söylüyorsunuz,kızım agresifleşti diye.yakında çocuk istenmeyen bir çocuk haline gelecek sevgisizlik içinde boğulup gidecek.karar sizin.

uğraşma bu adamla harcadığın zamana bile yazık
bizim babamızda pek ilgilenmez çocuklarıyla yani onları bi alayım gezdiriyim dolaştırıyım canları sıkılmasın diye bi şey düşünmezher şey benım üzerimde dün büyük kızım sadece 7 yaşında açtı ağzını ben babamdan nefret edıyorum bizi hiç düşünmüyor bizi hiç gezdirmiyo diye anlamaz zannedıyoruz ama herşeyi içlerinde saklıyolar o yüzde geç olmadan kurtul bu adamdan

adamdaki rahatlığa bakın..çay demlemiş..insan su bile içemez boğazından geçmez..
tavrını koymalısın..anne desteğinde var..kararını kendin ver..

merhaba arkadaşlar
şimdi anlatacaklarımı inanın biraz dertleşmek için yazıyorum. zira bunları kimseye anlatamadığım için çıldırmak üzereyim.
şu an 24 yaşındayım 2008 de evlendim 14 aylıkta bi kızım var
eşim çok ilgisiz sorumsuz evlenene kadar 1 fatura yatırmamış sırtını ailesine dayamış evlenince de aynı rahatı isteyen bi adam. ve en önemli sorunumda psikolojik şiddet uygulaması. en ufak tartışmamızda beni aşağılıyor çok ağır erkek erkeğe bile edilmeyecek küfürler ediyor. 2 ay öncesine kadar ayrıydık yani 3-4 ay ayrı kaldık. evimizi bile boşalttık. ama kızım çok agresif oldu bu ayrılıktan etkilendiğini düşündüm ve benim talebimle yeni ev tuttuk fakat 1-2 ay geçmesine rağmen yine tartıştık. tartışma konusuda şu annem yemek yapmış birazda bize verdi çalışıyorum işten gelimiştim hadi bu akşam uğraşma bunu yeyin dedi. eşimde kızdı biz dilencimiymişiz fakirmiymişiz. falan filan ve ağzına ne gelirse söyledi aklıma gelince bile düşünmekten utandığım küfürler etti. yani bu ayrılık ona ders olmamış. çocuğunu her akşam görmemenin acısını anlatıyordu bana ama ders almamış. şimdi ne yapayım ben kızım daha 14 aylık dişimi sıkıp katlanayımmı. kızımı babasız büyütmek bencillik olurmu?
bana bi akıl verin.

bir hata yapmışın sorumsuz adamla evlenmişin
ondan çocuk yapmışın
ayrılmışın geri dönmüşün
hala sıkıntıların var
hala neyi bekliyorsun ya!

Yalnız öyle bir başlık açmışsınız ki, okuyunca kızınızla anlaşamıyorsunuz sandım da sırf merakımdan okudum. kaydirigubbakcemile3 hERHALDE 1-2 yaşındaki çocuguyla anlaşamıyor, nasıl bi çocuk acaba , mama mı yemiyor filan diye düşündüm. "Kızım daha çok küçük ve eşimle anlaşamıyoruz" olsaydı daha doğru olurdu sanki. Konuyla ilgili diyebilecegim şey de ,Allah kolaylık versin.

Back