kızım daha çok küçük ama anlaşamıyoruz

sema.cik

___kızına aşık___
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
181
0
96
38
Bursa
merhaba arkadaşlar
şimdi anlatacaklarımı inanın biraz dertleşmek için yazıyorum. zira bunları kimseye anlatamadığım için çıldırmak üzereyim.
şu an 24 yaşındayım 2008 de evlendim 14 aylıkta bi kızım var
eşim çok ilgisiz sorumsuz evlenene kadar 1 fatura yatırmamış sırtını ailesine dayamış evlenince de aynı rahatı isteyen bi adam. ve en önemli sorunumda psikolojik şiddet uygulaması. en ufak tartışmamızda beni aşağılıyor çok ağır erkek erkeğe bile edilmeyecek küfürler ediyor. 2 ay öncesine kadar ayrıydık yani 3-4 ay ayrı kaldık. evimizi bile boşalttık. ama kızım çok agresif oldu bu ayrılıktan etkilendiğini düşündüm ve benim talebimle yeni ev tuttuk fakat 1-2 ay geçmesine rağmen yine tartıştık. tartışma konusuda şu annem yemek yapmış birazda bize verdi çalışıyorum işten gelimiştim hadi bu akşam uğraşma bunu yeyin dedi. eşimde kızdı biz dilencimiymişiz fakirmiymişiz. falan filan ve ağzına ne gelirse söyledi aklıma gelince bile düşünmekten utandığım küfürler etti. yani bu ayrılık ona ders olmamış. çocuğunu her akşam görmemenin acısını anlatıyordu bana ama ders almamış. şimdi ne yapayım ben kızım daha 14 aylık dişimi sıkıp katlanayımmı. kızımı babasız büyütmek bencillik olurmu?
bana bi akıl verin.

Üzgünüm...
Ya bu küfürlerle yaşamaya alışacaksınız ya da yollarınızı ayıracaksınız..
Ayrılık noktasına kadar gelip de adamın sizi üzmeye devam etmesi değişemeyeceğini gösterir..
Ben "salak" kelimesine tahammül edemem ama ben kaldırabilirim diyorsanız boşanmayın tabii..
Ancak; evladınız duyduğunu anlamaya başladığında annesine edilen küfürlerle nasıl bir ortamda büyür,onu bilemem..

kızını öyle bir baba varken babasız büyütmek bencillik olmaz..tam aksine o babayla aynı evde tutarsan bencillik etmiş olursun..yazık günah o yavrucağa , bu şartlarda nasıl büyücek agresif sinirli biri olcak o çocuk..

bence eşini bırak..boşanın..zaten çalışıyosun..düzenini kurar geçinir gidersin ..huzurun olur..

ilerde boşanmadığın için pişman olursun yoksa..

kızın şuanda sana edilen küfürlerin anlamını bilmiyor
ama ilerde büyüdüğü zaman ne olacak
herşey senin için kızım mı diyeceksin
bunu ne kendine nede kızına yap
bu iyilikden çok kötütlük olur ikinizin için

aslında annemde sizlerle hemfikir arkadaşlarım. benimde babam yok ayrılırsam annemle kızımla yaşıycaz zaten. hali hazırda kurulu bi düzenim var bile yani.
ya şöyle diyim kızım bi akşam 39,8 ateşi çıktı eşim kalkıp kendine çay demledi. annemle biz sirkelerle falan kızımın ateşini düşürmekle uğraşırken o keyif yaptı. zaten annem o zamandan beri söylüyor. ama bilirsiniz çocuk olunca zor bi karar oluyo. kelebe_k arkadaşım dediğin doğru kızımın aklı erince onun gözünün önünde küfür işitmek daha ağır olacak.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

bazen cocuklar icin de ayrilik en iyisi oluyor
o küfürleri duyarak büyüyen cocuugun piskolojisi
nasil iyi olabilirki belkide cocugunuz icinde ayrilmak
sizin dediginizin aksine daha iyi olabilir
elbet zorluklari olucaktir basta ama alisicaktir
allah yardimciniz olsun

Ayrılmanız taktirinde neden bencillik yapmış olasınız ki...

Önünüzde iki seçenek var.Ya tüm bu hakaretlere dayanacaksınız ömrünüzün sonuna kadar elden saygı sevgi ne varsa gidecek belki iş şiddete kadar dayanacak,
yada ayrılıp kendinize çizeceğin yeni yolda mutlu mesut yaşamaya hayatınızı idame ettirmeye çalışacaksınız.

Karar sizin

nereye kadar hakaret dinleyeceksiniz
bu durumda kızınız sağlıklı ortamda büyüyemez
eften püften olaylarda sorun çıkıyosa ayırın yollarınızı

sadece eşine saygısı olmayan bir erkek değil birde sorumsuz bir babaymış eşin
hemde kızı ateşlenlendiğinde çay keyfi yapacak kadar sorumsuzakannehir
bilmiyorum canım ama böyle bir babadan evladına hayır geleceğini hiç sanmıyorum:1no2:
düzelir diye umudun varsa bilemem ama yoksa iyi düşün derim

Bence ayrılmalısınız...
Bu ayrılıktan ders almamışsa aynen devam eder eşiniz...
Kızınız ilerde daha çok etkilenebilir bu durumdan...

Zor gerçekten... :1no2:
Ne denebilir ki?
Kızının psikolojisi bu şekilde daha çok bozulacak.
Her gün küfürle kavgayla büyüyen çocuğun psikolojisi emin ol ki şu an babasından ayrı kalmasıyla gösterdiği hırçınlıktan kat be kat karışık olur.
Çocuğuna bu kötülüğü yapma.
Bu adamın kahrı çekilmez!

çok üzüldüm gerçekten
ama kızını düşünüyorsan ayrılman onun için alınacak engüzel karar
annesinin aşağılandığı ortamda nasıl mutlu olabilir

Aileniz arkanızdaysa bencede ayrılmanız en mantıklısı ki ayrılığı destekleyen biri değilimdir.
Hakkınızda hayırlısı olsun

valla bence daha ne bekliyosunuz ki ana kız gül gibi yaşaıp gidersiniz çekilmez bu adam

Sızın ıcın cok uzuldum ,allah yardımcınız olsun
esınız malesef anlattıgınız gıbı '' sorumsuz ''
yanında kızınız ıcın kalmayı goze alıyorsanız, yarın obur gun kızınıza karsıda belkı kızabılırsınız, senın yuzunden katlanıyorum bu adama dıye( ıcınızden yanı )
zaten dıger hanımların yorumlarınada katılıyorum, oyle ortamda kucucuk bır kızın saglıklı yetısmesı cok zor, yansır yavruya , cok uzgunum...
Yada....esınıze bı sekılde gercekten dank edıp duzelmesı lazım,,, eger buna ınanırsanız yanı .

Çocuğum çok hırçınlaştığı için döndüm demişsinz ama, eğer daha fazla o adamla yaşarsanız çocuğunuz hali ne olur düşünün.

Size zerre kadar değer vermeyen, küfürler eden, hiçbirşeyle ilgilenmeyen, biriyle yaşanır mı, bence yaşanmaz. ıki seçenek var ortada, ya katlanacaksınız, ya da ayrılacaksınız. Çünkü karşınızdaki insanın değişeceği yok, bu duruma müdahele edebelicek ve sağlam duracak kişi sizsiniz.

ılk ayrıldğınızda barışmak adına sizden gelmiş adım zaten yanlış okumadıysam. Böyle bir insanda bu yaptığınız daha fazla güç oluşturmuştur, nasıl olsa bana bağlı imajı.

Sadece çocuğunuzu düşünüyorsanız bile, öyle bir babayla yaşamamazı ve ziyan olmaması bana göre daha hayırlı.

Allah yardımcınız olsun.
Kendi ayaklarınızda durmanız için, doğru kararlar almanız için güç versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…