kızım çok uyuyor

nubahar86

kızım abla oldu
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
501
13
118
39
Van
merhaba arkadaşlar 2 3 aydır kızım akşam en geç 21:30 da uyur sabah ise en erken 11de kalkıyor gece sadece süt içmek için kalkar içer içmezde tekrar uyur.....bu arada 24 aylık oldu bu kadar çok uyuması normalmi............daha önce gayet iyi düzenimiz vardı akşam 21 de uyur sabah 8 buçukla 9 arası uyanur öğle 12:30da tekrar uyurdu..........sizce şu anki uyku düzeninde bir problem varmı..............bir hastalığın belirtisi olabilirmi?

çok şanslısınız bence:))yaşına göre çok çok fazla bu kadar uyku,ama bir hastalık belirtisi midr bilemiyorum.

bencede şanslısınız:) benim kızımda 24 aylık.. gece 12 olmadan uyku moduna bile girmez sabah en geç 8 de kalkar gecede en az 3 kere sebepsiz uyanır öğlen zor zar 2 saat uyur gerisi hep cin gibi :) bi hastalıgıda yok uykusunu kaçıracak..karar verdik kızım sevmiyo uyumayı..sizinki de şayet öğlen uyumuyorsa 13 saat iyi bi rakam:) olması gereken de 12-13 saat uyku bu yaşta..öğlende 2 saat falan uyuyorsa bi dr. a danışın günün yarısından fazlasını uykuda geçiriyor demektir..tam keşfetme yaşında çünkü..

ayy bende şimdi başlık açacaktım sizin başlığı gördüm Allah aşkına şükür diyin maaşallah diyin benim paşazadem 13 aylık Allah'ım geceleri ölüyorum uykusuzluktan 5 6 defa kalkıyor 11 gibi zooooorla uyuyor sabah 9 10 kalkıyor sonra 1 defa yatıyor akşama kadar çok uzun süreli değil tabi..

doktorsitesi diye bi site var her daldan doktorlar sorularınıza yanıt veriyorlar ordan bi çocuk hekimine sorabilirsin fikir vereceğini düşünüyorum en azından normaldir yada doktora götürün der

ben de gunduz uykusuna yatıyor mu dıye merak ettım yatıyorsa fazla gıbı tabı ama bı sorun teskıl eder mı bıelmııycem her cocuk farklı cunku benım oglum da 23 aylık 9:30 yatma saatı sabahta 7 ıla 7 bucuk arası kalkar gunduz uykusu da 2-2:30 saat cıvarı ama gıderek azaltmaya baslıycak sankı

biraz geç cevap verdim kusura bakmayın hayır öğle uykusu uyumuyor doktora sordum bir sorun yok o uyudukuça sende uyu uykusuz kaldığın günlere say diyor cevaplarınız içinde hepinize teşekkürler

benim de büyük kızım abartı derecede uyurdu.. çok doktora gittim. hiç bir sorunu olmadığını söylediler.

benim kızım da akşam saat 6'da uyur, sabah 9'da uyanırdı...
öğlen uykusu da bazen uyurdu..

uyumak da yemek kadar çocukları büyütürmüş.. doktor öyle söylemişti. hatta ninniyi örnek vermişti. o ninni gerçek demişti:)))) uyusun da büyüsün ninniiii:)))))))

benim kizIm bebekkene cok uyuyordu, 1,5 yasindan sonra öyle uykUlarInI kaldIrdIk. Yoksa gece uyumak istemiyordu. Anne olarak cok tedirgin olunca cocuklarda bunu fark ediyor. Onlara düzenli ritualler gerekiyor. Saatinde evde olmak. Uyku saatlerinde huzursuz etmiyecek ortamlarIn olmasi vs. Gündüz dIsarida hareket eden cocuklar cabUk yoruluyorlar.Aktiv olan miniklare bol hareketli ortamlar önemli. Genc anneler biraz daha detirgin olabiliyor, cünkü mükemmel olmak istiyoruz. CocuklarInIza ve size iyi uykular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…