• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızım çok terliyor...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ikiminikprenses

İki minik prenses ve bir prens 👧🏻👧🏻🧒
Pro Üye
1 Mayıs 2007
6.945
3.265
698
Diğer
merhaba 14 aylık bir kzım var,dogdugundan beri özellikle yatarken olmak üzere boyun ense kısmı fecii terlıyor resmen pijaması sırılsıklam oluyor.sizcee bu durum normal mi?suyunu fılan eksik etmıyorum veryorum sürekli ama gene de terlıyor..yardımlarınız için teşekkürler...:ecrin_bebek:

benmkide acayip terliyor 2 kat giydirsem su içinde kalıyor. ne yapacağımı şaşırdım hele emerken ter akıyor.

ya evet bizde de aynı sorun var. 15 aylık kızım. geceleri sırılsıklam oluyor. bazı hastalıklarda gece terlemesi belirti oluyor. doktorlarımıza soralım öğrenirsek paylaşalım

bizde de var bu durum demir eksikliğinden olabiliyor diye biliyorum bakalım bizde kan tahlili yaptıracağız

merhaba eylülün annesi aynı problem benim oğlumdada var doktor troidlerine bakalım dedi hormonlarla alakalı olabiliyormuş ama birşey çıkmadı kalıtımsalda olabilirmiş bence troid hormonlarına bir baktır...
öpüyorum bebişini..

benim kızımda 13 aylık ve aynı seyi yaşıyoruz doğdugundan beri yaz kış sırılsıklam oluyor bende endişelenip doktora sordugumda bu gibi durumların genelde genetik oldugunu söyledi zira eşimde aynı...en önemli faktör bu olabiliyormus ama böyle bi durum yoksa farklı sebepler arastırlıyor umarım ciddi bir problem değildir...

kızım 4.5 yasına geldi ve hala devam edıyor gece terlemesi.galiba bununla yaşamaya alıştım genetikmiş babasına cekmiş kuzum...

Back