• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım çok kusuyor :((

xkucukxmelegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
1
0
86
Zonguldak
kızım şuanda 3 aylık ilk ayında çok az kusmasına rağmen kusması giderek sıklaştı.uykusunda bile kusuyor (o derece yani)doktora götürdüm bir sorun yok dedi kilosuda normalmiş ama ben yinede tedirgin oluyorum bi sorunmu var acaba.başka doktoramı götürsem benim durumumda olanlar varsa cevaplarınızı bekliyorum tşkrler:çok üzgünüm:

bende aynı sikayetten dolayı az önce dr a gittim dayanılır gibi değildi kusması oğlum 3 ayını bitirdi dr normal dedi günde 5 6 kez olabilir dedi boyuda kilosuda yerinde onun için artık endişe etmiyorum kusan bebek iyi derler

benim kızımda çok kusuyordu bizde dr dr gezdik ama normal dediler. 4.5 aylık civarı kesildi kusmaları.kilo kaybı yoksa sorun olarak görmüyorlar kusmayı.

tetkikleriniz yapıldıysa(idrar ve kaka tahlili öncelikle) ve bir bulgu yoksa normaldir. ben 5. aya kadar çektim. yediği gibi hepsini kusuyordu. hala arada kusar. bebeklerde çok sık görülüyor.

bizde de hala var kusma.Bazen hepsini birden fışkırı gibi yapıyor.Ama kilosu yerinde o yüzden doktorlar önemsemiyo.Bazı bebekler 1 yaşına kadar kusabilirmiş.galiba biz onlardanız.

belki reflü olabilir.genelde bebeklerin çoğunda mide kapakçığı tam oluşmadığı için kusma olurmuş ama benim bebğiminki nefes almasını bile engelleyecek kadar şiddetli.şimdilik ilaç kullanıyoz.normal kusmalar bebekler kendi başına oturmaya başlayıncaya kadar devam edermiş,yani 5-6 aya kadar.bir yaşında tamamen ortadan kaybolurmuş..

kızım şuanda 3 aylık ilk ayında çok az kusmasına rağmen kusması giderek sıklaştı.uykusunda bile kusuyor (o derece yani)doktora götürdüm bir sorun yok dedi kilosuda normalmiş ama ben yinede tedirgin oluyorum bi sorunmu var acaba.başka doktoramı götürsem benim durumumda olanlar varsa cevaplarınızı bekliyorum tşkrler:çok üzgünüm:
arkadasım aynı sorunu fazlasıyla ben yasadım,gecer dıe bekledım gecmedi arttı gun gectıkce ,akıl vermek gıbı olmasın ama dr unu degıs baska bırıne daha gıt yada en yakın unı hastanesıne gıt.idrar yolu enfeksıyonu olabılır .benımköı oyleymıs,yanlış teshıs koyan ılk dr umuzu mahkemeye verdık,cocuga yanlış teshıs ve tedavı uyguladı dı3e3 gun kuvezde yatırıp sekerlı su verdı ve bişi yok dedi cıktı işin içinden.oysakı bebbegımde e coli varmıs.ciddi boyuta varmadan ııce arastır derım,cocuga yazık oluyor her beslenme ve kusma anı.lutfen baska bır dr daha gorsun..

Back