kızım çok kusuyor :(

sebepsiz fxixrtxixna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
129
0
arkadaşlar son bir haftadır kızım çok kusuyorsenağlama.adeta karşıya püskürtüyor.doktor bebelac ar kullanmamızı önerdi.şu an onu kullanıyoruz.kusması kesildi gibi.ama mama çok kabarcıklı.biraz da koyuca.bebeğime çok gaz yapıyor.ayrıca kabızlık da:çok üzgünüm:.ne yapacağımı şaşırdım.sanırım bebeğim reflü oldu.bu hafta tekrar gideceğiz doktora.kilo alma durumuna göre değerlendirip teşhis koyacak.bu arada kızım pek kilo almamış bu ay.sadece 5550 gr:çok üzgünüm:çok üzülüyorum.bebelac ar kullanan var mı?bebeklerinizin kilo alımı nasıl?

canım bende bebelac kullanıyorum şuana kadar bir sıkıntımız yok ayrıca kızının kilosuda öyle az değil benim kızımda ortalama şuanda o kadardır heralde.haftaya doktor kontrolumuz var net o zaman görücem nekadar olduğunu. bizde de arada bir kusma oluyor ama öle ağız dolusunca değil fazlasını çıkartıyor
ama bebekten bebeğe mamanın etkisi değişiklik gösterebilir bence en kısa zamanda doktorunu arayıp kusma problemini sormalısın derim.

Bi ara benim kzıımda böyle olmuştu baya korkum ben de.
reflü mü başlıyor diye.
Emzirirken başı ayaklarından yukarıda olacak şekilde olsun canım.
Gazını çıkarırkende mümkünse ayağa kaldır.ben öyle yapmıştım.

belkide geçici bir süreçtir.Bizimki öyleydi geçti.

bi kaç gündür yine başladı kusmaları.İnşallah çabuk geçer.Belkide üşütüyoruzdur.

geçmiş olsun canım benim bebeğim hiç kusmadı şimdiye kadar.ama bi akrabamızın kızı kusuyodu sürekli.doktoru bi damla vermiş geçmiş.sizinkiside geçer merak etme.

bizde aynı sorunu yaşadık.idrar kültürü yaptırdık ateşi yoktu ama enfeksiyon çıktı.antibiyotik kullanınca geçti.hala kusuyor ama eskisi kadar fazla değil.aklında olsun arkadaşım.

bizde aynı sorunu yaşadık.idrar kültürü yaptırdık ateşi yoktu ama enfeksiyon çıktı.antibiyotik kullanınca geçti.hala kusuyor ama eskisi kadar fazla değil.aklında olsun arkadaşım.

tam idrar tahlilini bizden de istedi doktor.enfeksiyon çıkmadı allaha şükür.ama bi teşhis de koyulmadı.kilo alımına bakılacağı söylendi.bebelac ar iyi geldi.kusmasını önlüyor.bittiğinde bebelac verdim yine kustu.hatta mamadan mı acaba diye düşünüp sma gold u da denedim ama nafile.bundan sonra bebelac ar kullanmak zorunda kalacağız galibabenneyaptımki

geçmiş olsun canım bizde bebelac 1 kullanıyoruz, benim oğlumda son zamanlarda kusmaya başladı ama ağız dolusu değil, geçen hafta doktora gittiğimizde sordum diş çıkarma hazırlıkları nedeniyle kusabileceğini ve artabileceğini bile söyledi, ne yapabiliriz diye sordum kilo alımı iyi olduğu için birşey yapmaya gerek yok dedi

benim bebeğimde çok kusuyordu hemde ağız dolusu kokmuyordu tahlil oldu bişey çıkmadı doktoru humana ar kullanmamı diğer mamayı hemen kesmemi söyledi ben yeni almıştım mamayı kesmedim ama oğlum kusmaya devam etti sonra kesip doktorun verdiği mamayı verdim kusmadı
AR olan mamalartıbbı amaçlı özel mamalar bence kesme mamasını doktorun bildiği üzere o mamayı verdi bebeğine

arkadaşlar çok acil yardımmafoldumben bebeğime aptamil mama veriyorum arada ama içi çıkıyor bebeğiminbenneyaptımki yardım edin bana hangi mamayı vermeliyim :KK43:(

canım bende ilk başta milupa kullandım ama hiç sevmedi bende cok az miktarda içine şeker koyup öyle verdim biraz yedi ama sonradan bebelac kullandım 6 aylık oluncada bıraktım zaten tavsiye edebilirim tadı daha iyi emin ol

teşekkür ederim arkadaşlar bu sma adlı mamayı biraz araştırdım sanırım onu deniycem ama bebelac da aklımda bakalım umarım birini severmafoldumben işe başlıycam sütüm yetmeyebilir iyi bir mamada vericem mecburen bakalım aklınıza yeni birşeyler gelirse yine yazın olurmu?çok üzülüyorum :KK43:((

canım benim oğlumda hiç sevmedi mamayı çok uğraştım denemediğim mama çeşidi kalmadı en son hero babynin lactumunu biraz içti inşallah sever sıkıntını çok iyi anlıyorum

X