- 31 Mayıs 2019
- 326
- 194
- 103
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece anne sütü alıyor cnm bazen fışkıracak şekilde kusuyor bazen az bazen çok genelde hareket edince emdikten sonra çok kusuyorAgız dolusu ve fışkıracak şekilde kusuyorsa reflü olabilir. Sadece anne sütü alıyorsa dışkısı normaldir.
Ben büyük olan oglumda çok sıkıntı yaşadım. Doyurunca yada doyururken kusardı. Üzerim falan oldugu yer batardı, o derece. Bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Çocuk gastroenteroloji bölümüne gitmiştim ben.Sadece anne sütü alıyor cnm bazen fışkıracak şekilde kusuyor bazen az bazen çok genelde hareket edince emdikten sonra çok kusuyor
Reflü için tedavi uyguluyor mu doktorlarAgız dolusu ve fışkıracak şekilde kusuyorsa reflü olabilir. Sadece anne sütü alıyorsa dışkısı normaldir.
Doktora geçen yine götürdüm hiç bişey yok dedi sağlık ocağındaki doktora söyledim oda bişey yok dedi anlamadımBesin alerjisi de olabilir. Doktorunuza danışın mutlaka.
Besin alerjisi de olabilir. Doktorunuza danışın mutlaka.
Başka ne gibi belirti var Dı cnmYegenimde kusuyordu , idrar enfeksiyonu vardi.
Yani dr a gitmekte fayda var . Gecmis olsun
Kanlı veya mukuslu kaka oluyor, ishalle birlikte. Çok kusma oluyor fışkırır şekilde. Yüzde küçük küçük kırmızı döküntü oluyor. Karnı devamlı ötüyor vs.Doktora geçen yine götürdüm hiç bişey yok dedi sağlık ocağındaki doktora söyledim oda bişey yok dedi anlamadım
Bnmki de cok kusuyor. Camasirle temizlikle geciyor günüm. Doktor fazla emiyor dedi. Süt gibi mi kesik kesik eksi eksi mi kusuyor?Doktora geçen yine götürdüm hiç bişey yok dedi sağlık ocağındaki doktora söyledim oda bişey yok dedi anlamadım
Bazen kesik kesin bazen kıvamlı katı ayran gibiBnmki de cok kusuyor. Camasirle temizlikle geciyor günüm. Doktor fazla emiyor dedi. Süt gibi mi kesik kesik eksi eksi mi kusuyor?
Günde iki yasa 3 defa yapıyorBenim oğlumun kakası turunciya dönük ve su gibi. 2 günde 1 kez ya da 2 kez kaka yapıyor. Sizinki ne sıklıkta yapiyor? Ishal icin 7 8 kez su gibi kaka yapması lazım. Sadece anne sütü alan bebeklerin kakası altın sarısı hardal kıvamı olmalı