• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızım çok kusuyor normal mi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Poncukfan

Allah bana yeter
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
326
194
103
30
Kızlar 5 aylık kızım çok kusmaya başladı kakası da hala cıvık ishal bazen de cıvık 5 aylık bebek kakası nasıl olmalı salyasıda çok akmaya başladı eli ağzında diş mi çıkaracak acaba yoksa enfeksiyon mu oldu ateşi yok ama

Agız dolusu ve fışkıracak şekilde kusuyorsa reflü olabilir. Sadece anne sütü alıyorsa dışkısı normaldir.

Agız dolusu ve fışkıracak şekilde kusuyorsa reflü olabilir. Sadece anne sütü alıyorsa dışkısı normaldir.
Sadece anne sütü alıyor cnm bazen fışkıracak şekilde kusuyor bazen az bazen çok genelde hareket edince emdikten sonra çok kusuyor

Sadece anne sütü alıyor cnm bazen fışkıracak şekilde kusuyor bazen az bazen çok genelde hareket edince emdikten sonra çok kusuyor
Ben büyük olan oglumda çok sıkıntı yaşadım. Doyurunca yada doyururken kusardı. Üzerim falan oldugu yer batardı, o derece. Bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Çocuk gastroenteroloji bölümüne gitmiştim ben.

Doktora geçen yine götürdüm hiç bişey yok dedi sağlık ocağındaki doktora söyledim oda bişey yok dedi anlamadım
Kanlı veya mukuslu kaka oluyor, ishalle birlikte. Çok kusma oluyor fışkırır şekilde. Yüzde küçük küçük kırmızı döküntü oluyor. Karnı devamlı ötüyor vs.

Benim kızımda süt ve süt ürünleri alerjisi var 2,5aylık olduğundan beri süt ürünleri tüketiyorum. Siz de 1hafta kadar süt ürünü tüketmeyip şikayetleriniz azalıyor mu diye takip edebilirsiniz

Baska belirti hatirlamiyorum devamli idrar tahlili yaptirirdi. İltihap vardi sanırım , enfeksiyon farkli mi bilmiyorum

Doktora geçen yine götürdüm hiç bişey yok dedi sağlık ocağındaki doktora söyledim oda bişey yok dedi anlamadım
Bnmki de cok kusuyor. Camasirle temizlikle geciyor günüm. Doktor fazla emiyor dedi. Süt gibi mi kesik kesik eksi eksi mi kusuyor?

Benim oğlumun kakası turunciya dönük ve su gibi. 2 günde 1 kez ya da 2 kez kaka yapıyor. Sizinki ne sıklıkta yapiyor? Ishal icin 7 8 kez su gibi kaka yapması lazım. Sadece anne sütü alan bebeklerin kakası altın sarısı hardal kıvamı olmalı

Benim oğlumun kakası turunciya dönük ve su gibi. 2 günde 1 kez ya da 2 kez kaka yapıyor. Sizinki ne sıklıkta yapiyor? Ishal icin 7 8 kez su gibi kaka yapması lazım. Sadece anne sütü alan bebeklerin kakası altın sarısı hardal kıvamı olmalı
Günde iki yasa 3 defa yapıyor

Back
X