• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Kızım çok iştahsız

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben küçükken çok zayıf çıtı pıtı bir kızmışım. annem babam doktor doktor gezermiş sonuç hep aynı ; normalmişim .. hatta bir doktor en sonunda annemi babamı ısrarları yüzünden kovmuş :))) şu an oğlum 10. ayın içinde . elime ne geçerse ben yerken ona da tattırıyorum .. maması - muhallebisi -meyve püresi - yoğurdunu hep düzenli veriyorum .. inanın her gittiğim yere kavonozlar içinde üşenmeden taşıyorum. yumurta - bulgur pilavı - pırasa- patlıcan - çorba - köfte vs. yediriyorum .. doktorlar diyor ki çocuğu annenin yemesi içmesi etkiliyormuş. çocuk anneyi fazlaca örnek alırmış .. yediğinizden içtiğinizden çocuğunuza da mutlaka tattırın .. yemek yerken yanınıza bebeğinizi de oturtun . oğlum çorba içerken biraz sorun yaşatıyor bana ama inatlaşıyorum .. şarkı türkü söyleyrek garip garip seslar çıkararak 5 - 6 kaşık olsun içiriyorum .. ne deyim anne olmak zor ama çok keyifle beeee..

ben küçükken çok zayıf çıtı pıtı bir kızmışım. annem babam doktor doktor gezermiş sonuç hep aynı ; normalmişim .. hatta bir doktor en sonunda annemi babamı ısrarları yüzünden kovmuş :roflol: şu an oğlum 10. ayın içinde . elime ne geçerse ben yerken ona da tattırıyorum .. maması - muhallebisi -meyve püresi - yoğurdunu hep düzenli veriyorum .. inanın her gittiğim yere kavonozlar içinde üşenmeden taşıyorum. yumurta - bulgur pilavı - pırasa- patlıcan - çorba - köfte vs. yediriyorum .. doktorlar diyor ki çocuğu annenin yemesi içmesi etkiliyormuş. çocuk anneyi fazlaca örnek alırmış .. yediğinizden içtiğinizden çocuğunuza da mutlaka tattırın .. yemek yerken yanınıza bebeğinizi de oturtun . oğlum çorba içerken biraz sorun yaşatıyor bana ama inatlaşıyorum .. şarkı türkü söyleyrek garip garip seslar çıkararak 5 - 6 kaşık olsun içiriyorum .. ne deyim anne olmak zor ama çok keyifle beeee.. Şeniz

Back