- Konu Sahibi giovinetta
kızım 11 aylık. o kadar uslu ve akıllı bir bebekti ki daha gece uyandığımı hatırlamıyorum- 1buçuk ay öncesine kadar. uzun süredir geceleri 2-3 defa uyanıyor. 1 haftadır çok sert hareketler yapıyor, saçlarını çekiyor, önüne geçene vuruyor, ağlıyor. ben ve babası önce nasılsak şimdi de öyleyiz, hep aynı davranıyoruz. ama şuan çok şaşkınız. 3 banyodur kıyameti koparıyor. küvetini görünce basıyor çığlığı. banyoyu çok seven kızım kendini yerden yere vuruyor. eşim de ben de öyle kalakalıyoruz.
1 ay önce işe başladım ama 7de gidip 10da geliyorum, koca gün beraberiz. hırçınlaşmasını gerektiren özel bi durum olmadığını düşünüyorum. belki de tek sebep çalışmamdır ama saatlerce çalışan ve çocuğunda hiç olumsuz tepki görmeyen bisürü insan varken şu şartlarda bu kadar değişim bana garip geliyor. can sıkıntısından uyuyamıyorum, çok üzülüyorum. ne yapabilirim? geç olsun istemiyorum, dr.dan yardım almalımıyım?
1 ay önce işe başladım ama 7de gidip 10da geliyorum, koca gün beraberiz. hırçınlaşmasını gerektiren özel bi durum olmadığını düşünüyorum. belki de tek sebep çalışmamdır ama saatlerce çalışan ve çocuğunda hiç olumsuz tepki görmeyen bisürü insan varken şu şartlarda bu kadar değişim bana garip geliyor. can sıkıntısından uyuyamıyorum, çok üzülüyorum. ne yapabilirim? geç olsun istemiyorum, dr.dan yardım almalımıyım?