- 30 Ağustos 2024
- 31
- -3
- 23
-
- Konu Sahibi Gulbahar Adgzl
Doktordan bilgi almadınız mıacaba anlayan bilen var mı bilen varsa yazabilir mi
Adı yazıyor sadece tc bilgisi yokGeçmiş olsun. Konuyla ilgili bilgim yok da keşke kızınızla ilgili kişisel bilgileri kaldırarak paylaşsaydınız. (Adı, TCsi gibi)
Eve geldik kızım duramıyo diye sonuç 2 saate çıkacaktı şimdi eşimi bekliyorum gelmesini ve açıkçası doktorlarda baştan savma bakıyo devlette çektirdim büyük ihtimal özele götürcem sonuç içinDoktordan bilgi almadınız mı
Ödem oluşmuş bu da şişlik ve ağrı yapıyordur..Yani uzman değilim okuduğum kadariylaMerhaba benim kızım 4 gün önce bisikletten düştü ve ayağı yaralandı şişti doktora götürdüm doktor röntgen çekti röntgende pek bir şey görünmedi pansuman yapıp yolladılar iki gün sonra yani bugün pansumanını açtım ayağı daha kötü olmuş ve şişmişti kesinlikle üstüne basamıyor ve dokun durmuyor bugün yine gittim röntgen ve tomografi çekti tomografi raporunu ve röntgeni ekliyorum acaba anlayan bilen var mı bilen varsa yazabilir mi rica etsem ayağı çok kötü durumda çünkü korkuyorum bir şey olur diye
İnşAllah ya bakalım ne dilek ona göre bakıcam artıkKızımın dizi şişmişti üzerine basamiyor topalliyordu dokundurmuyordu Doktor muayene etti biseyi yok dedi. Yalnız bariz belliydi bı dizi daha asagidaydi. Doktorlar anlamıyor çıkığı.Röntgen çektirip birşey olmadığından emin olunca Çıkıkciya gösterdik. Dizi çıkmış ödem toplamış. Ağrısı da varmış. Takınca dizini bı haftaya ödemi dağıldı ,ağrısı geçti . Bişey olmadığını söylerlerse muhakkak bı çıkıkciya gösterin derim. Kadın masaj yapar gibi ovup hemen taktı öyle korkulcak bişey değil. Güvenilirse korkmayin
ID yazan yer TC oluyor.Adı yazıyor sadece tc bilgisi yok
İnşAllah çok teşekkür ederimBir bilgim yok ama odemde ağrı yapar. Bir kaç ay önce eşim arabayi park ederken ayağımın üzerinden geçti. Önce siyahlık oluştu ayağımda daha sonrasinda tüm ayağıma hatta diz kapagima kadar sıçrayan bir ağrı oldu. Her adım attigimda canım yanıyordu. Rontgende birşey çıkmadı ama MR sonucunda ezilmeyeden dolayı ödem olustugu çıktı ortaya. Ödeminde fena bir ağrısı var Umarım kızınızda ciddi birşey yoktur
İnşAllah başka bişeyde yokturKırık çıkık yok yazıyor.
Fraktür: kırık
Dislokasyon: çıkık
Bilmiyordum teşekkürlerID yazan yer TC oluyor.
Ortopedist nasıl anlamaz çıkığı? Konu sahibi sakın bu yoruma bakıp ne idüğü belirsiz yerlere götürmeyin çocuğu. Sakat bırakırlar Allah korusun.Kızımın dizi şişmişti üzerine basamiyor topalliyordu dokundurmuyordu Doktor muayene etti biseyi yok dedi. Yalnız bariz belliydi bı dizi daha asagidaydi. Doktorlar anlamıyor çıkığı.Röntgen çektirip birşey olmadığından emin olunca Çıkıkciya gösterdik. Dizi çıkmış ödem toplamış. Ağrısı da varmış. Takınca dizini bı haftaya ödemi dağıldı ,ağrısı geçti . Bişey olmadığını söylerlerse muhakkak bı çıkıkciya gösterin derim. Kadın masaj yapar gibi ovup hemen taktı öyle korkulcak bişey değil. Güvenilirse korkmayin
Anlamadı hanfendi yalanmi.soylucem. bariz diz kapagi diğerine göre asagidaydi yok biseyi dedi sedyeden çocuğu aşağı indirdiginden bile çocuk hâlâ ayaginn üzerine basamadi topalliyordu. Gün geçtikçe şişti Rastgele gidipte gösterin demedik herhalde çocuk bu. Bende korka korka gittim yalnız çıkikmis iyileşti. Elbette önce doktora gösterecek bişey yok der şişlik ağrı geçmezse diye yaşadığımızı yazdım uydurmuyoruzOrtopedist nasıl anlamaz çıkığı? Konu sahibi sakın bu yoruma bakıp ne idüğü belirsiz yerlere götürmeyin çocuğu. Sakat bırakırlar Allah korusun.