• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım beni sanki sevmiyooo

sevgican.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
4
0
86
Ankara
Arkadaşlar merhaba benim 8 aylık kızm var elif su ismi
doğumuma kadar çalıştım doğumdan hemen sonra evde 40 gün sonra da işe başladım. Kızım beni sevmiyooo gerçekten... Işten gelince bana hiç atılmoyo kendi annemle kaynanam bakıyo bebişime...
Bana hiç düşkün değil sanki beni sevmiyo... çok yanlızım onu canımdan çok seviyorum... Ne yapacağımı bilemiyorum

ah güzelimmmm sakın böle düşünme bende çalışıyorum ve bazı akşamlar bakıcısından gelmek istemiyordu benim kucağıma ee sonuçta bütün gün orda yemek yiyiyor eğleniyor uyuyor (bi ara akşamalrı sırf bu yüzden ağladığımı bilirim çünkü herkez bu duruma gülüyodu banaysa felaket koyuyodu)...vs bnde onunla akşamları daha eğlenceli vakit geçirmeye başladım hopladım zıpladım yemek yapmadım gerekirse onla ilgilendim beraber banyo yaptım .. vs vs vs şimdi beni görünce seviniyor çünkü ekstra oyun var biliyor herşeyi zamana bırak sen onun annesisin o nasıl senin için değerliyse dünyadaki en değerli varlığıda sensin biraz kapriste yapıyo olabilir zamana bırak ve onla olduğun her zamanın tadını çıkar

ben evde olan bir anneyim 2 çocugumuda ben büyüttüm yanlız başıma .büyük oglum senin kızın gibiydi sakın kendini suçlama belli bir süre sonra alışıyorlar.benimkide teyzelerini görünce beni unuturdu çok ilgisiz olurdu zamanla geçiyor sakın yanlış şeyler düdünme geçecektir.opuyorumnanaktan

Back