4 yaşında bir kızım var ,6 aylık olduğundan beri babasıyla yolları ayırdık .babasi bugüne kadar çocuğun doğru düzgün hiçbir sorumluluğunu ustlenmemis ,bütün ihtiyaçlarını ben karşıladım .kıyafeti ,bezi ,maması gezdirmesi tatili .a dan zye herseyini .dava sonucu, kızım için 2 yaşından itibaren bin TL ,bu yılda 1700 TL veriyor .doğduğundan beri dip dibeyiz bir gün ayrı yatmadik .birseyini eksik etmedim.babasi her aldığında her istediğini yaptığı için ,son 1 aydır huy degisti, ağlama kirizine giriyor ,servis getiriyor bakkala götür diye krize giriyor ,evde sürekli birseyler istiyor .on dk bir mandilina soyduruyor ,on dk bir salatalık tuzlattirip yiyor ,yemek saatlerinde yemek yemiyor .olmadık saatlerde acıkıyor .gecenin 6 sında kalkıp acıktım deyip ağlamaya başlıyor . İstediği olana kadar işkence yaşatıyor .bir iki saat ağlıyor .kusuyor .parmagini ağzına götürüp midesini bulandırıyor .bugünde babası kresten aldı .bakkala ,parka,gezdirmeye ,yemeğe götürdü .getirdiğinde ortalığı birbirine kattı kıyamet kopardı bana gelmedi .ayda iki gün gördüğü babasını bana tercih etti .bende bıraktım ağlamasın diye .babası aldı gitti . boğuluyorum nefes alamıyorum artık .benim gibi bir durum yaşayan bana bir akıl versin delirecegim artık.