ne yapıcam arkadaşlar kızıma faceyi engelledim ama benden gizli açmaya başladı ,orada bulduğu arkadaşları hiç beğenmiyorum .bnları kızıma anlattığımda ters tepki veriyor. ne desem yanlış anlıyor.bişeylerle meşgul olmayınca çok sıkıldığını söylüyor .kendini bi ispatlama çabasında .konuşuyorum olmuyor yasaklıyorum olmuyor.çıkamadım içinden kızım daha 13 yaşında ama yaşından daha büyük gösteriyor genç kız havasında ,çok güzel allahım nazardan sakınsın çok korkuyorum yanlış bişi yapacak diye ,babasına anlatamıyorum ,zaten anlaşamıyorlar şaştım kaldım .kardeşim bi doktora götür dedi .bunu duyunca bana tavır yaptı ben hastamyım delimiyiim diye
ne yapıcam arkadaşlar kızıma faceyi engelledim ama benden gizli açmaya başladı ,orada bulduğu arkadaşları hiç beğenmiyorum .bnları kızıma anlattığımda ters tepki veriyor. ne desem yanlış anlıyor.bişeylerle meşgul olmayınca çok sıkıldığını söylüyor .kendini bi ispatlama çabasında .konuşuyorum olmuyor yasaklıyorum olmuyor.çıkamadım içinden kızım daha 13 yaşında ama yaşından daha büyük gösteriyor genç kız havasında ,çok güzel allahım nazardan sakınsın çok korkuyorum yanlış bişi yapacak diye ,babasına anlatamıyorum ,zaten anlaşamıyorlar şaştım kaldım .kardeşim bi doktora götür dedi .bunu duyunca bana tavır yaptı ben hastamyım delimiyiim diye
arkadaşlar takipte ettim ama kızım olmadık kişileri eklemeye başladı .düşünün çocuğun biri açıkça gel bana evimin sultanı ol demiş.sorduğumda anne sadece dalga geçiyorum diyor ama sapık birinede denk gelebilir onun için endişelerim var devir o kadar kötüki kafam allak pullak zaten babası istemiyordu faceyi .ben açmasına ondan gizli izin verdim .ama babasının haklı oldunu anladım .bitek bu değil benim dediğime eninde sonunda geliyor .yanlış yaparak yapmaması gerektiğini anlıyacak ama aklını derslerine vermesini istiyorumonun iyi bir gelecek kurmasını ....arkadaş gibi yaklaşıyorum ama bazen buda yetmiyor...
Kesinlikle endişelerinize katılıyorum ve hak veriyorum. Çaktırmadan sürekli gözlem altında tutmalısınız ama hissettirmemeye çalışın ve eleştirmeyin bence. Böylelikle sizden gizlemeye çalışmaz. Yaş itibariyle çok küçük , art niyeti algılayamayabilir. Beş kişinin başına kötü beş bişey gelmedi diye altıncı kişiye de gelmeyeceği anlamına gelmez. Herkesin gelişimi ve karşısındakini algılayışı farklı. Sizi endişelendirmek istemem tabi ama temkinli olmakta fayda var.
Bir gun odaya girdim agliyor . Ne odu kızım facem calindi dedi bane.tmm dedim e postadn alırız .baktim hala agliyor kızım ne derdin dedim .anne bn biriyle konuşuyodum birbirimize sifremizi verdik bn obubkineoda benimkine girecekti dedi .bn girince düşürdü bni dedi.ne diyormuş arkadaslar bn heykırım .bana ya çıplak resimlerini yolluyacaksın yada senin facendeki resimleri fotoşop yapıp çırıl cıplak herkese yolluyacağım .neyse benim tepem attı tabi bana bak onun bunun çocuğu dedim al face senin olsun bidaha kızımı rahatsız edersen bende senin ananı babanı rahatsız derim dedim.kapattım.e postada aldim sifreyi zor bela.çünkü hem aifresini hemde güvenlik sorusunu unutmusuz...... yani anlıyacanız arkadaslar bnim kızım face kullanmasını bilmiyor......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?