- 6 Aralık 2007
- 406
- 5
- 41
kızlar nolur yardımcı olun bana sınırden ellerım tıtrıyor. kızım bır ay once 3 yasına gırdı ve sankı hersey degıstı. gayet soz dınleyen aklıllı bır cocuktu. ne oldu bılmıyorum sadece ınat ve gozum gore gore yapıyor. sureklı bırsey bahane edıp aglıyor. bana vuruyor ceket yelek gıydırırken. altını alırken tekmelıyor. kose bucak kacıyor benden altını alcagım zaman. az once kı krızden sonra zarar verecegımden korktum ve alt komsuma verdım bıraz. delırcem yyaaa. sureklı sınır edıyor benı. hep ılımlı yaklasıyorum ensonunda patlıyorum. bogazım dugumlenıp kaldı. avazı cıktıgı kadar bagırıyor bırsey varmıs gıbı. hep munakasa halındeyız. mutlaka kendıne ve eve zarar verecek seyler pesınde dun kavanoz aldı ve bılerek yere attı bırsey demedeen aldım onları nıye yaptın kızım bak kırıldı uzuldum bende falan dedım. supurdum orayı hep kalır ya bır parca kalmıs, onu alıp geldı benım gozume bakarak agzına goturdu. ozellıklre yapıyor. elınden alıncaya kadar oldum. bastı yaygarayı. su verıyorum ıcsın dıye bana bakarak bır yudum alıyor gerısını ustune ve yere dokuyor yaa böyle vs vs... ne yapmalıyım yardım edın lutfen bbana cok sınırlıyım. ne yapsam anlamıyor. sabrımı zorluyor benım. sızde boyle seyler yasadınızmı????senağlamasenağlama