Sorun olmamasına sevindim ama oğlum 10 yaşında onun da bu tarz davranışları var ama okulda da aynı şekilde . İstikrarlı bir şekilde sorun çıkarıyor anlayacağınız
kardeşlerini kıskanıyordur muhtemelen o zaman. Eşit ve adaletli olmaya çalışıyorum ama ne yapsam kıskançlık çıkıyor. Kızlarım biri 6,5 biri 5 yaşında mesela. Büyük kızıma bere ördüm rengarenk yaptım bereyi de. Ama sürekli ip değiştirmek zor oldu ve küçüğüme yaparken renkli ip alayım kendiliğinden değişsin daha hızlı örerim hem dedim. Sonuç olarak küçüğün beresi daha güzel olacakmış
daha tam öremedim bile lastik kısmını ördüm sadece. Eskiden bekarken filan ikiz çocukları olanları görüyordum hep aynı kıyafetleri giydirirlerdi çocuklara . Aman derdim ikiz oldukları belli zaten aynı kıyafeti giydirmek niye? O zamanlar anlamamışım demek
amaç tartışma çıkmaması çocukları aynı giydirmek değilmiş . Birine bi kazağın pembesini alırsam diğerine morunu alıyorum mesela yine kavga çıkıyor.biri değişmek istiyor öteki değişime hayır diyor. Pembeyi aldığım moru istiyor diğeri benimki güzel ben değişmem diyor sonuç olarak tamam bundan da birşey öğrendim desem yeni taktikler denesem de hep aynısı
diğer kızlarınız nasıl onlar da uyuyorlar mı diğerlerine ? Bizim kızlar kavga etmeye başladılar mı sonu gelmiyor büyüğü kibar ama büyük olduğu için boy avantajı var küçüğü daha kısa ama kilosu gayet iyi ve erkek gibi . Saç başa baş başa kavga ediyorlar bezen. Şimdi gülüp geçiyorum ama bazen çok fena olıyor kavgaları ve sonsuza kadar sürecekmiş gibi geliyor :/