- 6 Aralık 2007
- 406
- 5
- 41
merhaba arkadaslar benım de bır sıkıntım var kızımla ılgılı.... kızım 27 aylık yanı neredeyse 2,5 yasında. aılemden uzaktayız bız. kızım kımse yokken bızbızeyken benım anneme karsı cok ıyı sarılır oper vs... fakat dıkkat ettım ( gercekten boyle) kayınvalıdemler falan bır araya gelınce, anneme karsı agresıf sacını ceken, vuran, gıt falan dıyen bır cocuk oluyor... bunu cozebılmıs degılım. ınadına yapar gıbı kayınvalıdeme sarılıp babaannem falan dıyor. ve bunu ozellıkle annemın gozunun ıcıne bakarak yapıyor... sımdı kayınvalıdem mı yapıyor dıyebılırsınız, oyle bır ınsan degıl dır... bende taraf tutmasını ıstemem cocugumun. hele daha yenı geldık memleketten, gelecegımız gun annem agladı yaa. odada yalnız ben annmem kayınvalıdem ve kzım vardık. annemın yuzunu tırnakladı ve kayınvalıdeme sarıldı... kayınvalıdemde (muhtemelen ıstem dısı olarak) kızıma sarıldı ve guldu...annemı o anda dusunemıyorum yanı.. cok canımızı sıktı bu durum. sonra annem kızıma pek pas vermedı. kustugunu anladı. mutfaktayken falan yanına gıdıp bu sefer de sarılıyor anneme. anlamadım gıttı. bu cocuk benı sevmıyor neden boyle yapıyor acaba falan dıyor annemde... anneme mı kızıma mı ders vereyım bılemedım.... cok uzun oldu galıba... aılenızde sızde boyle seyler yasadınız mı nasıl davranayım bır akıl verın bana arkadaslar sagolun sımdıden...