- 19 Mart 2008
- 2.019
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ilginiz iyi niyetli dualarınız ve arkadaşlığınız için çok teşekkürler bugün kontrolümüz vardı hafif bir açılması olmuş dikişlerinde drumuz onu yapıştırdı cmt tekrar kontrolümüz var onun o minicik bedenine ameliyat kıyafeti giydirinipte ameliyata götürünürken ömrümün yarısı o anda gitti..rabbim evlatlarımızı korusun
kızlar önceki gün kızımı banyo yaptırdığımda çok ağladı ve kasıkları şişti bende fıtıktan şüphelendim hemen eşime haber verdim dr gittik ve kızımda erken doğum nedeniyle bağırsaklarla yumurtalık arasında bir yer kapanmamış ve her iki bölgesindede fıtı olmuştu hemen ameliyata almamız lazım dediler yoksa yumurtalığını kaybederiz sabahında kızım ameliyat oldu çok korktum sabaha kadar uyuyamadım kızım daha 2 aylık şimdi evimize geldik amleliyattan çıkınca çok ağladı o ağladı ben ağladım şimdi çok şükür iyi ağrıları için fitil atıyoruz..
canım çok geçmiş olsun,umarım daha iyisinizdir.RABBİM hepimizin yavrusunu korusun,dermansız hastalık vermesin.kızlar önceki gün kızımı banyo yaptırdığımda çok ağladı ve kasıkları şişti bende fıtıktan şüphelendim hemen eşime haber verdim dr gittik ve kızımda erken doğum nedeniyle bağırsaklarla yumurtalık arasında bir yer kapanmamış ve her iki bölgesindede fıtı olmuştu hemen ameliyata almamız lazım dediler yoksa yumurtalığını kaybederiz sabahında kızım ameliyat oldu çok korktum sabaha kadar uyuyamadım kızım daha 2 aylık şimdi evimize geldik amleliyattan çıkınca çok ağladı o ağladı ben ağladım şimdi çok şükür iyi ağrıları için fitil atıyoruz..