Kizim Ameliyat Oldu:(((

canım çok geçmiş olsun ne kadar üzüldüm allah en kısa zamanda sağlığına kavuştursun inşallah bir daha böyle sıkıntılar karşılaştırmaz

canım benim ya çok geçmiş olsun.benimde kızım var çok fena oldum.öp benim için tatlı meleğini

canim ya kiyamam. Bilirim o duyguyu benim bebegim 10 günlüktü yüksek atesten hastaneye götürdük önce menenjit geciriyor dediler belinden su aldilar sonra bize nabizda ritim bozuklugu var dediler hemen birsürü cihazlara bagladilar yavrumu ardindan özel kalp hastahanesine kaldirdilar ve ben 10 gün sandalye üzerinde yavrumun taburcu olmasisi bekledim cocugumu emziremedim sütüm cekildi allah bütün annelere sabir yavrularimiza saglik dolu hayat versin hicbir anneye yavrusunun acisini göstermesin

çokk geçmiş olsun gamzecim ya...çok üzüldüm....
allah acil şifalar versin başka acı göstermesin inşallah

kızlar ilginiz iyi niyetli dualarınız ve arkadaşlığınız için çok teşekkürler bugün kontrolümüz vardı hafif bir açılması olmuş dikişlerinde drumuz onu yapıştırdı cmt tekrar kontrolümüz var onun o minicik bedenine ameliyat kıyafeti giydirinipte ameliyata götürünürken ömrümün yarısı o anda gitti..rabbim evlatlarımızı korusun

kızlar ilginiz iyi niyetli dualarınız ve arkadaşlığınız için çok teşekkürler bugün kontrolümüz vardı hafif bir açılması olmuş dikişlerinde drumuz onu yapıştırdı cmt tekrar kontrolümüz var onun o minicik bedenine ameliyat kıyafeti giydirinipte ameliyata götürünürken ömrümün yarısı o anda gitti..rabbim evlatlarımızı korusun

cnm ayno amelıyatı ben 4 ay önce yasadım oglkum 3 aylıkken fıtık amelıyatı oldu elime bı tane onluk verdıler gıydırın dıye daha sonra amelıyat kapısına gıttık elımden alıverdıler oglumu yanlızca emzıgı kaldı elımde hele o çıkışı boynu bukulmuş gerdanı acılmış masum masum yatıyodu sedyede.çok kotu bışey allah kımseye yasatmasın

canım ya ufacık daha kıyamam ben ona.cok gecmıs olsun umarım en yakın zamanda toparlar kendını.

kızlar önceki gün kızımı banyo yaptırdığımda çok ağladı ve kasıkları şişti bende fıtıktan şüphelendim hemen eşime haber verdim dr gittik ve kızımda erken doğum nedeniyle bağırsaklarla yumurtalık arasında bir yer kapanmamış ve her iki bölgesindede fıtı olmuştu hemen ameliyata almamız lazım dediler yoksa yumurtalığını kaybederiz sabahında kızım ameliyat oldu çok korktum sabaha kadar uyuyamadım kızım daha 2 aylık şimdi evimize geldik amleliyattan çıkınca çok ağladı o ağladı ben ağladım şimdi çok şükür iyi ağrıları için fitil atıyoruz..

gamze canım ben uzun zaman giremedim bilgisayarımçalındığı için daha sonra ara ara girebildim seni aradım şimdibulabildimve çok üzüldümrabbim bebeğini sağlığına bir an önce kavuştursun canım kısazamanda bebeğin gelişirbüyür annesini bir dahada üzmez

kızlar önceki gün kızımı banyo yaptırdığımda çok ağladı ve kasıkları şişti bende fıtıktan şüphelendim hemen eşime haber verdim dr gittik ve kızımda erken doğum nedeniyle bağırsaklarla yumurtalık arasında bir yer kapanmamış ve her iki bölgesindede fıtı olmuştu hemen ameliyata almamız lazım dediler yoksa yumurtalığını kaybederiz sabahında kızım ameliyat oldu çok korktum sabaha kadar uyuyamadım kızım daha 2 aylık şimdi evimize geldik amleliyattan çıkınca çok ağladı o ağladı ben ağladım şimdi çok şükür iyi ağrıları için fitil atıyoruz..
canım çok geçmiş olsun,umarım daha iyisinizdir.RABBİM hepimizin yavrusunu korusun,dermansız hastalık vermesin.

çokkkkkk geçmiş olsun üzüldüm bir iğne vurulsa kızıma nasıl içim acıyor ALLAH sana sabır versin çok zor.tekrardan geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım. allahım hastalık dert keder göstermesin meleğine ve size.

Canim Benim çok çok Geçmiş Olsun...rabbim Sana Bağişlasin Güzel Yavrunu...ikinizde Allaha Emanet Olun..

Allah acil şifalar versin.. İnşallah bir daha rahatsız olmaz da ne sen üzülürsün ne de o ağlar... Şeniz

geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın böyle bişey. anlarım seni bneim de oğlum bir aylık bile değildi ameliyat olmuştu.

X