Kizim Ameliyat Oldu:(((

gammzee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2007
241
0
39
kızlar önceki gün kızımı banyo yaptırdığımda çok ağladı ve kasıkları şişti bende fıtıktan şüphelendim hemen eşime haber verdim dr gittik ve kızımda erken doğum nedeniyle bağırsaklarla yumurtalık arasında bir yer kapanmamış ve her iki bölgesindede fıtı olmuştu hemen ameliyata almamız lazım dediler yoksa yumurtalığını kaybederiz sabahında kızım ameliyat oldu çok korktum sabaha kadar uyuyamadım kızım daha 2 aylık şimdi evimize geldik amleliyattan çıkınca çok ağladı o ağladı ben ağladım şimdi çok şükür iyi ağrıları için fitil atıyoruz..

ayyyy canım yaa kıyamam meleğe....
çok geçmiş olsun size de kızınıza da
Allah daha büyük dert göstermesin kuzunuza...

çok geçmiş olsun benim büyük oğlumda fıtk ve bademcik ameliyatı olmuştu bilirim o ağlamaları inşallah toparlar bebeğin kendini kısa sürede rabbim bir daha göstermesin canım ..

Kıyamam size ben yaa..Çok geçmiş olsun canım..Allahım sizlere tekrarını yaşatmasın ve yavrunuz bir an önce iyileşsin..Öpüyorum canım miniğimizi ve seni ..Sevgiler Şeniz

canımm ya çok geçmiş olsun vallahi çok üzüldüm ama Allah beterinden saklasın ne dertler var dermansız.. bebeğin acı çekmiş ama iyileşmiş kıyamam minik kuzuma umarım bir daha burnu bile kanamasın yavrumun tekrar geçmiş olsun

Ay kıyamam ben ona cok geçmiş olsun ınan içim cız ettı cok küçük daha yavrum ama ıyıkı erken anlamışsın allah acıl şifalar versın canım

Çok geçmis olsun canım,allah bır daha yasatmasın ınsallah.kendıne ve bebegıne dıkkat et... erkenden anlayıp hemen doktora göturmen buyuk bır sans.bol bol sukret allaha ya erkenden anlayamasaydın...tekrar gecmıs olsun

Canım benim ya inşallah bir daha hiçbir rahatsızlığı olmaz Rabbim ona uzun sağlıklı bir ömür verir, çok üzüldüm ya benim de 3 aylık kızım var.Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin.Geçmiş olsun canım.

çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inş.22 mayıstada benim kuzum ameliyat olacak gözünden.inş.bizde sizin gibi sağ salim atlatır döneriz evimize.

geçmiş olsn canım inşallah biran önce iyileşir

ayyy canım benim,geçmiş olsun. kıyamam ben ona,içim sızladı bianda.inşallah başka bi sıkıntı,hastalık görmeden büyütürsün bebeğini.bebişini kocaman öpüyorumŞeniz

canım benim ya çok geçmiş olsun annesi..çok öpüyorum ikinizi de..Allah dermansız dert vermesin..

çok geçmiş olsun canım allah yavrunu sana bağışlasın acısını göstermesin

cok gecmis olsun canim inanki kendi bebegime olmus gibi üzüldüm neyseki erken fark etmissinde iyi olmus Allah beterinden saklasin bebegini öptüm kücük melegini......Şeniz

X