Kızım Ameliyat olacak ve ben kendimi çok kötü hissediyorum.:((

Senı anlayabılıyorum bende ilkokulda oldum ve daha sonra hiç sorun yaşamadım. Sonrasında kızın rahat edecek, benım kızımda da aynı sorun var ve yaşı küçük, uygun bır zamanda bende kızımın genız etını aldırıcam.Çok geçmiş olsun.. :1hug:

of iğneden bile ödüm kopar ama martta bende bademciklerimi aldırmak zorunda kaldım..ameliyat kısa sürdü ama sonrası biraz zahmetliydi ..diyete falan uymak zordu çünkü her şeyi yiyemiyorsunuz..ama içiniz rahat olsun o kadar korkulacak bişey yok..şimdi keşke daha önce aldırsaydım bademciklerimi diyorum..geçmiş olsun bu arada..

Çok geçmiş olsun,biz anneler ne kadar endişeleniyoruz değil mi,
ama bakın size söylemiştim,çok zor bir ameliyat değil,içinizi ferah tutun diye...
hadi bakalım,bundan sonra çok dikkat etmelisiniz,
havalar çok sıcak,doktor söylemiştir mutlaka,
her şeyi soğuk içecek ve yiyecek,bol bol dondurma,buz gibi çorba vs.vs.
Allah şifa versin canım...benim yerime de öpermisiniz meleğinizi...opuyorumnanaktan
sevgiler...

cnm aynı ameliyatı 1. sınıftayken bnm kızım da geçirdi..aynı duyguları bende yaşadım.inan epi topu yarım saatte çıkıyor ameliyethanedenn.sen klasik yöntemden vazzgeçme sakın...2 gün de hast. yatıyor...çok şükür biz atlattık.2 bademciği ve geniz eti alınmıştı.korkma ve bir an evvel klasik yöntemle çocuğunu ameliyat ettir.şimdiden geçmiş olsun..sağlıkla kalın.

senin için dua edicem arkadaşım sakın meraklanma her şey yolunda gidecek.kendi oğlumun bademcik ve geniz eti ameliyatını 4 yaşında yaptırmak zorunda kaldım bende senin gibi o kadar endişeliydim ki anlatamam.ilk önce allaha sonra doktorumuza emanet ettim.ameliyattan kuş gibi çıktı ve çarçabuk toparlandı.şimdi 12 yaşında ve o günleri sevgi ile anıyoruz gönlünü ferah tut allaha emenet ol.buyrunnnnnnnnn

klasik yöntemlemi oldu cnm
Evet cnm,klasik yöntemle oldu.Ameliyattan önce kafam bu konuda çok karışıktı,termal welding diye bir yöntem var çünkü yeni geliştirilen.Ama doktor iyi olunca klasik yöntemlede çok başarılı bir ameliyat olabilir dendi bize.Çok şükür ameliyatın 6.günündeyiz bir problem yaşamadık,gün geçtikçe iyiye gidiyor kızım...

Bizde maşallah hızla iyileşiyoruz,15 günü bir atlatırsak çok daha rahatlayacağım..Çok sağol canım..

arkadaşlar herkese merhaba kızım 5 yaşında 2 yıldır kışın yoğunlukta olmak üzere yaz kış sürekli bademcik iltihabı geçiriyor. sürekli götürdüğüm çocuk doktoruna ısrar etmeme rağmen hiç geniz etinden şüphelenmedi ayda 2 kere antibiyotik kullanır hale geldim bugün yine öksürmeye başlayınca çocuk doktoru yerine kulak burun boğaza götürdüm doktor kamerayla hem burnunu hem kulaklarını hemde boğazını kontrol etti. geniz eti şüphem ne yazıkki doğruymuş alınması gerektiğini söledi bademciklerinede baktı geniz etiyle birlikte bademcikelrininde alınmasının şart olduğunu söledi ne yapacağımı şaşırdım lütfen bana yardım edin sadece geniz etini aldırmak sorunu çözermi yada çocuğu bademcik ameliyatı olmuş başka bi anne varmı lütfen yardım edin sizce ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…